quote:Orjinalden alıntı: ciddiadam bu reosu tanıyorum ben ben seni hala gözümün ısırabildiği kadar hatırladım kimdin sen ya.. senin nick hep bölemiydi
quote:Orjinalden alıntı: reos quote:Orjinalden alıntı: ciddiadam bu reosu tanıyorum ben ben seni hala gözümün ısırabildiği kadar hatırladım kimdin sen ya.. senin nick hep bölemiydi başından beri böyleydi nicki.Belki bir ara beckhir olmuş olabilir
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orjinalden alıntı: reos quote:Orjinalden alıntı: ciddiadam bu reosu tanıyorum ben ben seni hala gözümün ısırabildiği kadar hatırladım kimdin sen ya.. senin nick hep bölemiydi başından beri böyleydi nicki.Belki bir ara beckhir olmuş olabilir Yanlışın var bir ara Zogel olmuştu sanırsam. Selam ciddiadam, nasılsın? 3-5 ay sonra cevap verme de...
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans zogel olmaz o olsa olsa sinem olur Vay.. Sinem'i karıştırma bu işe. Olsa olsa A!mshot olur. (Yeter bu kadar )
bu işin sonunda karlı çıkacağımı sanmıyorum Beckhir gönderdiğin filmlerin içinde "the gods must be crazy" diye ahlaksız bir film vardı.Her yer çıplak adam doluydu.Sana yakıştıramadım
Bence de. Ama çok komik. Ayrıca bu onların yaşam tarzı. İnsanların yaşam tarzına saygı duymayı öğrenmelisin.
quote:Orjinalden alıntı: beckhir Bence de. Ama çok komik. Ayrıca bu onların yaşam tarzı. İnsanların yaşam tarzına saygı duymayı öğrenmelisin. Onlar göstereceklerini göstermişler zaten bana gerek kalmadı Msn e gelsene læ hasret giderek.Geyik yapak canım sıkılıyo burda
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orjinalden alıntı: beckhir Bence de. Ama çok komik. Ayrıca bu onların yaşam tarzı. İnsanların yaşam tarzına saygı duymayı öğrenmelisin. Onlar göstereceklerini göstermişler zaten bana gerek kalmadı Msn e gelsene læ hasret giderek.Geyik yapak canım sıkılıyo burda Dersteyim læ.
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans anlamadığın yer olursa anlatırım beckhir o dersi BA ile bitirmiş adamım artizz...
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orjinalden alıntı: reos quote:Orjinalden alıntı: ciddiadam bu reosu tanıyorum ben ben seni hala gözümün ısırabildiği kadar hatırladım kimdin sen ya.. senin nick hep bölemiydi başından beri böyleydi nicki.Belki bir ara beckhir olmuş olabilir Yanlışın var bir ara Zogel olmuştu sanırsam. Selam ciddiadam, nasılsın? 3-5 ay sonra cevap verme de... erken cevap veriyorumiyyim sen nasılsın dersler nasıl