Şimdi Ara

ESKİ ATARİ OYUNLARINI PC NİZDE OYNAMAK İSTER MİSİNİZ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çocukluk çağları 70 lerin sonu 80 lerin başına denk gelenlerin çok iyi hatırlayacakları ATARİ konsolu ve salonlarının harçlıklarımızı sömüren oyunları (Riverraid, Submarine, phoenix, hero v.s gibi) geçen gün Pc de oynanabilir şekilde elime geçti.
    Sizlerle paylaşmak istedim.
    O oyunları özleyen çağdaşlarım veya "bu ihtiyarlar eskiden nasıl oyunlar oynuyormuş" diye merak eden genç forum arkadaşlarım için.
    Saygılarımla.

Kurmak için: Zip dosyasını pc nizde istediğiniz bir yere açın. "Atari" folder ının altındaki "stella.exe" dosyasını çalıştırın. Açılan pencereden iştediğiniz oyunu seçin.

http://rapid share.com/files/688793/atari.zip.html

• ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 26 Ekim 2006; 9:30:19 >
  • sağolasıın ben de var insan eski günlere dönüyooor
  • Şu anda işte olduğum için denemedim, oynayanlar hangi oyunlar olduğunu vs. yazabilir mi?
  • verdiğiniz link açılmıyor
    yaaa
  • aradaki boşlugu kaldır rapid ile share arasındaki.bu arada böyle bi topic vardı
  • zalimtr : Sağolasın
    erhan850: bu başlığı açmadan önce forumda arama yaptım (riverraid, phoenix, hero anahtar kelimeleri kullanarak). "eskiden ne oyunlar vardı" ya da buna benzer bir başlık taşıyan topicde sadece isimleri geçiyordu.
    benzer bir topic var ama oradaki atari oyunu dedikleri şeyler de bu oyunlardan en az 8-10 sene sonraki jenerasyonun oynadıkları idi. O yüzden ayrı bir başlık açtım.
    Saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en sevdiğiniz pc oyunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.