Şimdi Ara

Eski Başbakan Mesut Yılmaz vefat etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Normalde kaplumbağa hızında konuşup,tansu çilleri görünce ışık hızına geçen adam gibi adamdı.

Ben de bunu hatırlıyorum, ağzından süt damlamasın diye zorla konuşurdu. Ağzından bal damlayan (!) Tansu Çiller ve Necmettin Erbakan gibi "İmamoğlu" siyasetçiler bugünün Türkiyesini dizayn edip AK Parti'yi başa getirdiler, bence Ecevit o zamanların Kemal Kılıçdaroğlu karakteriydi...

Birisi Mesut Yılmaz Alman ekolünden gelme demiş, buna inanmak istemiyorum ve inanmıyorum. Siyaset arenası her yerde benzerdir ama Türkiye'deki hali kanlı ve b*kludur, kendisini hep tekrar eden bir yapısı vardır. Darısı etrafımızdaki kukuletalı dostlarına inşallah, bunlar bir hayat kadınından daha değersizdirler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mavi akım projesinde yanlış hatırlamıyorsam

Rusyadan kapasitemizin üzerinde gaz alacaz diye garanti vermiş yani gazın stok sahası ortada yok buna rağmen verilmiş bu garanti !!!!!

ardından gazı alamayınca Türkiye verilen garanti yüzünden milyarlarca dolar boşuna para ödemişti Rusya'ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 31 Ekim 2020; 0:17:18 >
  • Tansu çiller bugünde çıkmış diyor ki keşke o günlerde başkanlık olsaydı dedi. Ulan adam ölmüş sen başkanlık diyorsun. Dikkat edin bu ülkedene siyasetçi ne de deprem manzaraları değişmiyor.

• Mekanı cennet olsun Rizemizin değerli evladı başbakanımzıın, milletvekilimizin. Rizedeki birçok yapılan şeyin öncüsüydü. Rizede rekor kırmıştı kalabalık miting yapmakta, hala kimse ondan kalabalık miting yapamadı.

• tüm ülkeden vergi toplayıp ülkenin kaynaklarını oldugu gibi sadece gs ye aktarırdı

futbol fanatikliği yüzünden çok kul hakkı yedi mehmet ağar ve haluk ulusoyla birlikte olup devletin tüm imkanlarını sömürürcesine bir takıma peşkeş çekti

o kadar suyunu çıkarttı ki sandıkta görüşürüz mesut bey pankartları asıldı statlarda

Allah rahmet eylemesin hakkımız haram olsun ateşi bol olsun...

• Bu ülkede adına lanet okunmayan siyasetçi yok

Kim seçiyor o zaman bunları ulan niye düzgün bir tane adam yok bu ülkede?

• Bir zamanların güçlü insanları ölüyor ve nerede ise haber bile olmayacaklar.İlginç ve ibretlik.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.