Bildirim
eski buzdolabımı verip yenisini almak istiyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu tür kampanyalar tamamen aldatmaca. 1500TL'lik bir buzdolabı varsa 1900TL fiyat verip eskisini getirene 1600TL diyorlar. Aradaki 100TL'yi düşürmek de sizin pazarlık yeteneğinize bağlı.
Kısacası yıllardır alışılagelmiş bir bayi kazıklaması. Tıpkı fiyat sormaya gittiğinizde, "aman abi pazartesiye kadar bu fiyat sonra zam gelecek" yalanı gibi klasikleşmiş durumda.
Siz elinizdeki buzdolabının güzelce resimlerini çekip sahibinden.com, ikincielim.com, gittigidiyor.com gibi sitelere verin. Hem ihtiyacı olan biri ucuza alsın, hem buzdolabınız çöpe gideceğine halen kullanılarak milli servete katılsın, hem de siz parasını alın.
Ardından ihtiyaçlarınıza göre bir model belirledikten sonra o modeli tekno marketlerde, spotlarda, internette araştırın. Bu fiyatları öğrendikten sonra bayiye gidip "Ben bu fiyata buldum, daha altına veriyorsan ver" deyin. En uygun fiyata ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap veren buzdolabı sizin olsun. Eskisini satıp aldığınız para da cabası.
-
Yarbay olmasına bakma,sen Candoğan Beyin dediğini dinle.Bu bölümün genel kurmay başkanıdır kendisi.... -
teşekkür ederim yeterince mantıklı ve iyi bir cevaptı zaten :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- koltuk yıkama makinesi tavsiye
- düdüklü tencere ıslık sesi neden olur
- çelik tencere indüksiyonlu ocakta kullanılır mı
- profilo beyaz eşya yorumları
- en iyi fare kovucu yorumları
- en iyi çaycı kadınlar kulübü
- fissler düdüklü tencere
- en iyi diş fırçası
- en iyi tost makinesi
- en iyi türk kahvesi makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X