Şimdi Ara

Eski D sınıfı araba yeni gibi yapılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VideSupra

Hiç denk geldimi bilmiyorum hocam ama Mazda 626'ları da bir göz at derim.
    2001 model vardı bizim bir tane, hala özlerim o mazdayı, 2.0 motordu. Vay be ne günlerdi. Çok güzel bir sürüş hissi vardı.

Hocam mazda 626 güzel araba. Ancak parça sıkıntısı olduğunu duydum. Arkadaşımda da rover 600 lü bişey vardı. Oda mükemmeldi ama hurdacılar canından bezdirmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Mitsubishi carisma, volvo s40 bakabilirsin.

Carisma ya birkaç kez bindim. Gerçekten araba gibi araba. Ama onun dışında bilgim yok. Volvo s40 ise olabilir. Ama bütçeme kaç modeli denk düşer bilmiyorum.
    98 model falan alınabilirse uğraşmak daha zor olabilir.
  • Merhabalar . bende ford mondeo ghia x. Var. Full olanidir 2005 model koltuk isitma sunroof otomatik vites on cam resistans vs... Dusundugun rakamlarada bu yakinlarda galeriye takasa vericem .almayi dusunursen burdan ulasabilirsin.
    Iyigunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilaymen78

Merhabalar . bende ford mondeo ghia x. Var. Full olanidir 2005 model koltuk isitma sunroof otomatik vites on cam resistans vs... Dusundugun rakamlarada bu yakinlarda galeriye takasa vericem .almayi dusunursen burdan ulasabilirsin.
    Iyigunler

Hocam arabanız iyi fakat ben hemen alamıyorum. Nakit sıkıntım var borçlardan dolayı. Almam, başta da yazdığım gibi 1 seneyi bulur.
    Ufak ufak araştırıyorum diyelim. Sizin aracınız 2.0 motor galiba. Lpg ile yakıt durumu nedir. Birde parça/bakım masrafları ve arıza sıklığı konularında
    tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
  • Benim araba lpg li değil. Ilk sahibinden aldim henuz ustume almadim .sikintilarini bilmiyorum. 50 kurus gibi bisey yakio sanirim. Dolu bir araba fakat ben dizelciyim. Bunu verip dizel bir araba alicagim. 23 gibi bi fiyata birakicam. Ozellikleeide kabaca xenon far. Elektrikli ve isirmali koltuk sunroof far ve yagmur sensoru.geri park sensoru on ve arka cam resistans digital klima . bildiklerim bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilaymen78

Benim araba lpg li değil. Ilk sahibinden aldim henuz ustume almadim .sikintilarini bilmiyorum. 50 kurus gibi bisey yakio sanirim. Dolu bir araba fakat ben dizelciyim. Bunu verip dizel bir araba alicagim. 23 gibi bi fiyata birakicam. Ozellikleeide kabaca xenon far. Elektrikli ve isirmali koltuk sunroof far ve yagmur sensoru.geri park sensoru on ve arka cam resistans digital klima . bildiklerim bunlar

Eyvallah hocam. Hayırlı olsun. Bilgiler için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vectra c kullanıyorum, ihtiyaç olan hemen hemen her donanım mevcut. benden görüp iş arkadaşımda kendisine vectra c aldı. 2003 üzeri, elegance paket vectra bakın. eğer elektronikte bir sıkıntısı yok ise başka herhangi bir sorun çıkartabilecek bir araç değil. 1 yılı aşkındır kullanıyorum ve araçtan dolayı hiçbir problem yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

vectra c kullanıyorum, ihtiyaç olan hemen hemen her donanım mevcut. benden görüp iş arkadaşımda kendisine vectra c aldı. 2003 üzeri, elegance paket vectra bakın. eğer elektronikte bir sıkıntısı yok ise başka herhangi bir sorun çıkartabilecek bir araç değil. 1 yılı aşkındır kullanıyorum ve araçtan dolayı hiçbir problem yaşamadım.

Vectra ları çok araştırdım ama genel olarak edindiğim bilgi aracın çok elektrik arızası verdiği yönünde oldu. Elbette temizi denk gelse bu problem minimum seviyeye iner ama temiz araba denk getirmek tam bir işkence.Bunun dışında gerçekten çok övgü alan bir araba. Ama ben zaten a dan z ye yaptırmak istiyorum. Bu kalan paramı da kronik arızalara harcama riskini göze alamam. Ancak temiz olduğunu bildiğim bir vectra denk gelirse değerlendirebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.