ilk mesajdaki işlemciye uyumlu bir anakart var elimde, hem socket, hem slot p3 işlemcilerle uyumlu bi jetway. 1999'dan kalma. o dönem lisede binbir zırıltı ve gürültüyle aldırmıştım :D
bu arada ben de sorayım, bunu bilemezsiniz :D
HIS iClear Video Signal Noise Reduction Card
Video Sinyali Gürültü Azaltma Kartı
anakart test kartı
vay be
o anakart test cihazından bende de var ama o yanında ki ince kablonun ne işe yaradığını hala bilmem.
bilen varsa söylesin
Cidden neler eskitmişiz bi kez daha anladim.. ilk sayfadan beridir konuyu takip edip okudum.. abicim parçalari gördügümde direk çocuklugumda para biriktirdigim, alabilmek için izin koparana kadar evde terör estirdigim zamanlar geldi aklima.. yaşlaniyoruz valla billa yaşlaniyoruz..
quote:
Orijinalden alıntı: blacksmoke
o anakart test cihazından bende de var ama o yanında ki ince kablonun ne işe yaradığını hala bilmem.
bilen varsa söylesin
Resimden anladığım kadarıyla, devre kartı üzerindeki hoparlörden anakart sinyal sesi almak için. Kasa veya anakart üzerinde sinyal hoparlörü olmadığı durumlarda kullanılabilsin diye.
Bu konu donanım bölümünde okuduğum en güzel konu olmuş. Ben pc leri commodore 64 ten beri kullanan biri olarak gerçekten duygulandım ya. O eski günler geldi aklıma. Barbarian oynamak için yarım saat kafa ayarı yapardık commodore nin teybine.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme