Şimdi Ara

Eski fat yeni 3004 kullanıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Önceden 3,50 m33 zamanı psp fatım vardı satmıştım yeni psp aldım 6,35 hen fast loader kullanıyor.
    Benim takıldığım bir kaç nokta var onları sormak istiyorum sizden illegal program istemiyorum.

Eskisi gibi değil artık galiba oyunlar sıralı değil iso loader var onun içinde giriyoruz bunu düzeltebilir miyiz?.
    Selecte basınca plgin menusu cpu hızı felan geliyordu artık gelmiyor nasıl giricez o menüye.
    Spiderman 3 yüklü içinde ama bildiğin 2-3 fps ilerliyor ilk intro ve basa sarıyor sorun neyde olabilir?. Memory card supported diyor ama.
    Oyun loadingleri bana eskisinden cok daha uzun geldi nasıl düzeltecez?

Psn var sanıyorum artık neyse Online oyun oynamak için ne yapmamız gerekiyor büyük ihtimal son versiyon olması lazım ama o durumdada fw sorunu olcak neyse benim sorum Fw li online oyun oynayabiliyor muyuz?

Psp ile internette Bu bellek yetmemesi olayı kafamı cok kurcalıyor açıkcası nasıl düzeltilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B65FB118C -- 24 Eylül 2011; 16:50:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acuster

Herkese selamlar. Önceden 3,50 m33 zamanı psp fatım vardı satmıştım yeni psp aldım 6,35 hen fast loader kullanıyor.
    Benim takıldığım bir kaç nokta var onları sormak istiyorum sizden illegal program istemiyorum.

Eskisi gibi değil artık galiba oyunlar sıralı değil iso loader var onun içinde giriyoruz bunu düzeltebilir miyiz?.
    Selecte basınca plgin menusu cpu hızı felan geliyordu artık gelmiyor nasıl giricez o menüye.
    Spiderman 3 yüklü içinde ama bildiğin 2-3 fps ilerliyor ilk intro ve basa sarıyor sorun neyde olabilir?. Memory card supported diyor ama.
    Oyun loadingleri bana eskisinden cok daha uzun geldi nasıl düzeltecez?

Psn var sanıyorum artık neyse Online oyun oynamak için ne yapmamız gerekiyor büyük ihtimal son versiyon olması lazım ama o durumdada fw sorunu olcak neyse benim sorum Fw li online oyun oynayabiliyor muyuz?

Psp ile internette Bu bellek yetmemesi olayı kafamı cok kurcalıyor açıkcası nasıl düzeltilebilir.

dostuum bende de fat var bende go veya 3000 almayı düsünüyorum o yüzden sadece sana internet hakkında bir şeyler söyleyebilirim, öncelikle korsan veya orjinal cfw veya değil tüm makinelerle psne ve oyunların insfrastructure kısmından online a girebilirsin(resistance en faal oyun) fakat bunun için ufak bi plugin var, onu makinaya atman gerek.İnternet browserdan gezken ki sorun malesef çözümsüz diye biliyorum en azından fatte öyle.select e basınca gelen seyde vsh menu onu da yine googleda pluginsle beraber bulabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.