Şimdi Ara

Eski Fener yok! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ironmaster ;

Kusura bakmada hocam neyin mücadelesidir bu bahsettiğin..
    Anadolu'nun bagrından çıkmış falan filan İstanbul kulüplerinin yanında cıtır gofret kalır kusura bakma..Haritada yeri olmayanlar diye bahsettiğin kulüpler , Trabzonun o haritada yeri olsun diye bir fiil savaşın içerisinde yer almış kulüplerdir..Bugün Trabzonspor olmasa FB'de BJK'da GS'da varolacaktı..Ama Bu 3 ü olmasa TS'da olmazdı..Anadolu kaplanları yakıştırmasından fazlasını bekleme hocam..TS bu kadarını hakediyor ve zaten bu kadarını başarabiliyor..Bugün Trabzona sağlanan imkanlar GB'ne sağlansa GB şampiyonluğa oynar , o kadarını söyliim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 10 Nisan 2006; 8:42:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

@ironmaster ;

Kusura bakmada hocam neyin mücadelesidir bu bahsettiğin..
    Anadolu'nun bagrından çıkmış falan filan İstanbul kulüplerinin yanında cıtır gofret kalır kusura bakma..Haritada yeri olmayanlar diye bahsettiğin kulüpler , Trabzonun o haritada yeri olsun diye bir fiil savaşın içerisinde yer almış kulüplerdir..Bugün Trabzonspor olmasa FB'de BJK'da GS'da varolacaktı..Ama Bu 3 ü olmasa TS'da olmazdı..Anadolu kaplanları yakıştırmasından fazlasını bekleme hocam..TS bu kadarını hakediyor ve zaten bu kadarını başarabiliyor..Bugün Trabzona sağlanan imkanlar GB'ne sağlansa GB şampiyonluğa oynar , o kadarını söyliim

Trabzonspora Sağlanmış olup
    İstanbulda ki klublere sağlanmayan
    veya
    Trabzona verilipde anadoluda bir klubun hak ettiği bir imkan söylermisin?
    Ama ben sizlerin hak etmeden aldığı bir ton imkan sayarım bir çırpıda

• Bence TS'u yanlış yerle kıyaslıyorsun..
    Bugün IpswichTown takımı kendini Liverpool'la Manchetster'la neden kıyaslamıyor???

Ben Samsunspor , Trabzon maçını hatırlatayım sana..Bugün Trabzonun 2.lige düşmeyeceğinin garantisi var mı?Gaziantep'e bak..İnim inim aglıyor..Küme düşen takımların sadece 4 puan üstünde 2 maglubiyet daha alsa direk onlarla kucak kucaga..4 sene önce şampiyonluk yarışında gidiyordu FB ve gS ile..

TS bence hakettiğinden fazlasını istiyor..Ne kadar ekmek o kadar köfte
  • quote:

Bence TS'u yanlış yerle kıyaslıyorsun..
    Bugün IpswichTown takımı kendini Liverpool'la Manchetster'la neden kıyaslamıyor???

Ben Samsunspor , Trabzon maçını hatırlatayım sana..Bugün Trabzonun 2.lige düşmeyeceğinin garantisi var mı?Gaziantep'e bak..İnim inim aglıyor..Küme düşen takımların sadece 4 puan üstünde 2 maglubiyet daha alsa direk onlarla kucak kucaga..4 sene önce şampiyonluk yarışında gidiyordu FB ve gS ile..

TS bence hakettiğinden fazlasını istiyor..Ne kadar ekmek o kadar köfte

doğru söyluyorsun
    geçen sene o köfteler boğazına diziliyordu ama türkiye de malisef işlemiyor köfte ekmek olayı
    siz hakkınızdan fazlasını aldığınız için herkesi kendiniz gibi görmeye alışmışsınız
    biz ne hakkımızdan bir gram fazlasını istiyoruz
    nede hakkımızdan bir gramını yedirirz bir başkasına
    Sizin Feryadı figanınızı anlıyoruz
    diyorsunuz ki federasyon üstümüze geliyor
    E güzel KArdeşim sen 2 senedir Başkan Vekilin Yardımcın olan mosturalık zat ile Klüblerin üzerine giderken sizin için işler güllük gülüstünalık oluyorduda
    şimdi mi değişti?
    Yazık Hep bana hep bana olmuyor
    Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
    Sanırım Hesap dönmeye başladı
    ama bizim açımızdan bişi yok değişen gitti ali geldi veli
    Ülkenin başbakanı eğer Klüb başkanının istafasına sebep oluyorsa demekki değişmesi gereken yerler daha da yukarılarmış

Not: Başbakanı akıllandırdık sanıyorum Belediye seçimlerinden sonra
    artık daha düzgün açıklamalar yapıyor basına
    Biz kimseden Himaye beklemiyoruz Gölge Etmesinler Başka ihsan istemez
    İhsan ile Yaşayanlar düşünsün

• Bu söylediklerine sadece kendin ikna olursun..
    Trabzonspor'da futbolcular mafya ile işbirliğine giriyor , sonra küdüyorlar tehditler vs ler.. FB2de top koştursa o iki oyunucunun futbol hayatları biterdi..Çünkü FB'ye ve FB'den ekmek yiyenlere en ufak bir tölerans tanınamaz..FB zarar görsün diye o hani sevmediğiniz diğer haritasız istanbul kulüpleri ile kolkola girilip organizasyonlar düzenlenir..Sonra TS'da büyük denilir..Hocam kusura bakma..Ben inanmıyorum artık o teranelere..

Türkiye'de şuan TS GS BJK yok..Bir FB li olanlar bir de olmayanlar var bizce...
  • quote:

Bu söylediklerine sadece kendin ikna olursun..
    Trabzonspor'da futbolcular mafya ile işbirliğine giriyor , sonra küdüyorlar tehditler vs ler.. FB2de top koştursa o iki oyunucunun futbol hayatları biterdi..Çünkü FB'ye ve FB'den ekmek yiyenlere en ufak bir tölerans tanınamaz..FB zarar görsün diye o hani sevmediğiniz diğer haritasız istanbul kulüpleri ile kolkola girilip organizasyonlar düzenlenir..Sonra TS'da büyük denilir..Hocam kusura bakma..Ben inanmıyorum artık o teranelere..

Madem oyle düşünüyorsun
    ben anlamamakta ısrar ediyorum diyorsun
    Ben Anti_fb Cephesinde olmaktan gurur duyarım
    ama Zaten bizim Anti_istanbul bakışımız içinde Feneri barındırıyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

quote:

Bu söylediklerine sadece kendin ikna olursun..

Madem oyle düşünüyorsun
    ben anlamamakta ısrar ediyorum diyorsun
    Ben Anti_fb Cephesinde olmaktan gurur duyarım
    ama Zaten bizim Anti_istanbul bakışımız içinde Feneri barındırıyordu

anti-istanbul teranesine inanmıyorum diyorum zaten dostum :)

• quote:

böyle düşünüyorsunuz sonrada niye bize karşı bir birleşme var diyorsunuz cevap burda
    başkanında böyle düşünüyor sonra bana küfür ediyorlar diye ağlıyor
    bence yanlış düşünce önce kendi düşüncesini değiştirecek
  • Şampiyonluk Evinizde gitse Hanginiz İntihar Eder??

İRONMASTER KARDES SEN TRABZON İÇİN CANINI VEDA EDERMİSİN... YA YAPMA BOLE SEYLER ZEVK İŞİ...

İNTİHAR FALAN LAFLARIYLA SAPTIRMA... AMA SUNU İYİ BİL FENERBAHCE NİN KÖTÜ ZAMALARINDA DA

ARKASINDAYDIK SİMDİ DE ARKASINDAYIZ...

.............................................SAYGILARIMLA...............................................................................................

• quote:

Orjinalden alıntı: salihli

Şampiyonluk Evinizde gitse Hanginiz İntihar Eder??

İRONMASTER KARDES SEN TRABZON İÇİN CANINI VEDA EDERMİSİN... YA YAPMA BOLE SEYLER ZEVK İŞİ...

İNTİHAR FALAN LAFLARIYLA SAPTIRMA... AMA SUNU İYİ BİL FENERBAHCE NİN KÖTÜ ZAMALARINDA DA

.............................................SAYGILARIMLA...............................................................................................

inşallah bir gün Trabzona gelirsen seni intihar eden 3 arkadaşımızın kabirlerine götüreyim
    ben kendi adıma yemin ettim Şampiyon olduğumuz gün gidip mezarlarında ziyaret edicem
    96 yılının arşivlerine bak istersen
    Sevmek böyle birşey işte

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: salihli

Şampiyonluk Evinizde gitse Hanginiz İntihar Eder??

inşallah bir gün Trabzona gelirsen seni intihar eden 3 arkadaşımızın kabirlerine götüreyim
    ben kendi adıma yemin ettim Şampiyon olduğumuz gün gidip mezarlarında ziyaret edicem
    96 yılının arşivlerine bak istersen
    Sevmek böyle birşey işte

96 da 1 kişi intihar etti veya 3 kişi onların mutlaka başka problemleri vardı bahane aradılar şampiyonluk hiç bir candan kıymetli değildir senin sevgi anlayışın bu ise neden hala hayattasın ?

• ne ıntıharı ya.
    kendıne gel.
    ıntıhar eden bırı varsa kı var dıyosunuz
    bu normal bısey degıl.
    neyı savunuyosun ya da nedır övündügün.
  • quote:

Sevmek böyle birşey işte

Maalesef böyle sevenler yüzünden türk futbolunu arabesk olmaktan kurtaramadık..Yurt dışında taraftar oley oley diye takımını destekliyor..biz seni sevmeyen ölsün , musalla taşı beklesin bizi vs diye beste yapıyoruz..FB yi seviyorum ama hiç bir zaman ailemin ve sevdiklerimin hatta ve hatta sevdiğim GS'lı arkadaşlarıma duydugum sevginin önüne gecemez hiç bir zaman...Hele hele hayatımdan çok...Benim hayatım o kadar ucuz değil..

Gidenlere Allah rahmet eylesin ama hayatlarının bedelini bu kadar ucuz tutmanın cezasını diğer tarafta vereceklerdir diye düşünüyorum..

Sevmek güzel şey ama..Bence desteklemek ile aradaki nüansı biz çokca kaçırıyoruz..
  • işte anlasılması gereken bu.

'' Gidenlere Allah rahmet eylesin ama hayatlarının bedelini bu kadar ucuz tutmanın cezasını diğer tarafta vereceklerdir diye düşünüyorum.. ''
  • quote:

quote:

Sevmek böyle birşey işte

Maalesef böyle sevenler yüzünden türk futbolunu arabesk olmaktan kurtaramadık..Yurt dışında taraftar oley oley diye takımını destekliyor..biz seni sevmeyen ölsün , musalla taşı beklesin bizi vs diye beste yapıyoruz..FB yi seviyorum ama hiç bir zaman ailemin ve sevdiklerimin hatta ve hatta sevdiğim GS'lı arkadaşlarıma duydugum sevginin önüne gecemez hiç bir zaman...Hele hele hayatımdan çok...Benim hayatım o kadar ucuz değil..

Gidenlere Allah rahmet eylesin ama hayatlarının bedelini bu kadar ucuz tutmanın cezasını diğer tarafta vereceklerdir diye düşünüyorum..

Sevmek güzel şey ama..Bence desteklemek ile aradaki nüansı biz çokca kaçırıyoruz..

İşte bu.

• FENERBAHÇE şampıyon olsa bütün gsş,bş,ve diğer anadolu klübü taraftarları intaar mı edicek o zaman memlekette adam kalmaz böyle konuları bu forumda deklare edip bizi kızdırma
  • imzana gelince haritada yeri olmayan kolpadır demişsin FENERBAHÇE yi dünya haritasında görmek istiyosan TÜRKİYE haritasına bakacaksın haritanın bütününe edirneden elazıya şırnağa kadar o zaman heryerin sarı lacivert olduğunu görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivy -- 11 Nisan 2006; 14:51:56 >
  • spor eğlence işi ama bazılarının akıllarında sorunlar var herhaldehiçbir aklı başında İNSAN
    takımı şampiyon olamadı diye intihar etmez.

bu arada soysuz ulusoy 31.haftada görecek gününü..
  • GalataSaray
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.