Şimdi Ara

Eski futbol ruhu gerimi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu seneki yabancı kuralı ve gelen transferler eski futbol zevkini gerimi getirecek sizce .Mesela ben fenerbahçenin hazırlık maçlarını en son 2007 2008 gibi cacnlı izliyordum ve şimdi bu sene .O dediğim yıllardan sonra türkiyede futbol gerçekten kalitesizleşmişti bu sezondan bayağı umutluyum

• Ruh diye futbolcu olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz aynımisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Siz aynımisiniz

Değiliz bu yeni üyeyle nasıl kıyaslıyon beni andres

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamza Hamzasson

quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Siz aynımisiniz

Değiliz bu yeni üyeyle nasıl kıyaslıyon beni andres

Katılım Zamanı: 29 Temmuz 2015

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi* ayrı.
  • Yıllardır söylediğim nokta bu. Yabancı serbest olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzleyip görmek lazım. Geçen sene maçların özetlerine bile bakmazken bu seneki lig beni heyecanlandırıyor

• 2007-2008 sezonundan sonra FB düşüşe geçti diye mi ülkede futbol kalitesizleşti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

2007-2008 sezonundan sonra FB düşüşe geçti diye mi ülkede futbol kalitesizleşti?

evet
  • hocam kesinlikle geliyor. ligte ve avrupada çok iyi gideceğiz inşallah bu sene. shakhtar maçında unifeb, gfb, kfy tribündeydi. şamp liginde gol atınca yan kameradan taraftarları çekerlerdi ya hani ayaklarını vururlardı taraftarlar. aynısını yaptılar bu maçta taraftarlar demirlere oturuyordu. pankartlar açıldı taraftar tribüne geri döndü. ilk maçı da içerde oynuyoruz. kesinlikle o günler geri geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

2007-2008 sezonundan sonra FB düşüşe geçti diye mi ülkede futbol kalitesizleşti?

2008'den bu güne kadar GS'nin çeyrek final-FB'nin yarı finali(bu ikisi aynı sene oldu, 2013'ün ilk 5-6 ayı ülke futbolu için bir kıpırdamaydı, sonra milli takımımızın Hollanda mağlubiyeti ile Dünya Kupası'na gidemeyince tekrar düşüşe geçildi) ve BJK'nin Liverpool'u elemesi(Devamı gelmedi ama Liverpool'u elemek büyük başarıdır) dışında bana Türk takımlarının futbolda gerçekleştirdiği büyük bir Avrupa başarısı gösterir misin? 7 yılda sadece 3 büyük başarı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.