Şimdi Ara

Eski HDD'den dosyalarımı alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 sene önce kasadan HDD'lerimi söküp kasayı abime vermiştim. HDD'lerde Windows 7 yüklüydü. Önemli dosyalarım vardı ancak 1 sene sonra eski kasamı buldum HDD'leri bağladım ancak açamıyorum Windowsu. Boot edilemiyor OS yüklü HDDX İşletim sistemi yüklü HDDlerimden önemli dosyalarımı nasıl alırım. Arkadaşlar lütfen bu konu hakkında çok yardıma ihtiyacım var. En geç ayın 3'üne kadar almalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer kasanda bir sorun yok sağlam ise, USB'den çalışan Windows yada Linux ile bilgisayarı açıp dosyalarına ulaşabilirsin.
    Nasıl yapılacağı ile ilgili google'a Usb'den çalışan Windows yada Linux yazarsan gerekli bilgileri bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 31 Aralık 2017; 17:3:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Eğer kasanda bir sorun yok sağlam ise, USB'den çalışan Windows yada Linux ile bilgisayarı açıp dosyalarına ulaşabilirsin.
    Nasıl yapılacağı ile ilgili google'a Usb'den çalışan Windows yada Linux yazarsan gerekli bilgileri bulabilirsin

Cevabınız için teşekkür ederim. Sabit HDD'yi harici HDDler için olan USB ile bağlayabilir miyiz?
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Bağlayabilirsin, fakat usb harddisk kutusu alman gerek, bir seferlik kullanacaksan pahallıya gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Bağlayabilirsin, fakat usb harddisk kutusu alman gerek, bir seferlik kullanacaksan pahallıya gelir.

Hocam harddiski kasaya normal bi şekilde taktım USB'ye ubuntu atıp ordan görebilirm sandım ancak aldığım hatalar şöyle:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 1 Ocak 2018; 14:8:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koyduğun son resimde "250 GB hacime erişilemedi" diyor, sanırım disk arızalı. İstersen Usb'ye bir de Windows xp, 7 veya 8 kurarak dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 1 Ocak 2018; 19:58:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.