Şimdi Ara

Eski Hikaye | Buğra Gülsoy| TRT 1 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
3
Favori
5.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Diziyi soluksuz izliyorum her hafta çok değişik olaylar oluyor. Ama sinek öldürür gibi adam öldürmeseler keşke.

Bu arada vicdan ı seslendiren kişi:

Eski Hikaye | Buğra Gülsoy| TRT 1

Çakır bunu bilardo masasında vura vura öldürmemişmiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: SONKUR

Dizi final felan mi yapıcak hersey ortaya çıktı gizli hersey ortaya çıktı bitirmeseler bari.

hiç sorma bende korkmaya başladım herşey ortaya çıktı senarist ne yapmayı planlıyor acaba yoksa cidden uzatmadan bitireceklermi.
    öyle bir döneme geldik ki dizilerin ipini şak diye çekiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ayzınhaym

quote:

Dizi final felan mi yapıcak hersey ortaya çıktı gizli hersey ortaya çıktı bitirmeseler bari.

hiç sorma bende korkmaya başladım herşey ortaya çıktı senarist ne yapmayı planlıyor acaba yoksa cidden uzatmadan bitireceklermi.

aynen şimdi mete nin bütün sırları ortaya çıktı he birde bu yeni dizi var osman sinav in 15 ocak çarşamba 19:50 de başlıyor yani eski hikaye günü ve saatinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

aynen şimdi mete nin bütün sırları ortaya çıktı he birde bu yeni dizi var osman sinav in 15 ocak çarşamba 19:50 de başlıyor yani eski hikaye günü ve saatinde.

ben biraz araştırma yaptım oyuncular twitter hesapların da kalmayacak diye yazmışlar ayrıca resmi facebook sayfası admini de kalkmayacak sadece saati ve günü değişecek yazmışlar vs
    hadi hayırlısı

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben biraz araştırma yaptım oyuncular twitter hesapların da kalmayacak diye yazmışlar ayrıca resmi facebook sayfası admini de kalkmayacak sadece saati ve günü değişecek yazmışlar vs
    hadi hayırlısı

Bakalım merakla bekliyorum inşallah bitmez gerçi trt dizileri pek reyting le ilgilenmiyor 70 bölüm bi total var sanki sonra devam etmiyor.

• Bu dizi bitmez değil mi ?
  • çok iyi dizi 22 yaşıma geldim yerli dizi olarak toplasan 5 i bulmaz izlediğim diziler. bence bu dizi en kaliteli dizi şu an da Türkiye de çekilen oyunculuk ses senaryo gayet güzel. ama gelin görün ki son 2 haftadır yani son 2 bölümdür olanlar beni korkutuyor. bitecek mi korkusu var içimde. resmen saatini iple çekiyorum bitirirlerse cidden çok üzülürüm. 2 bölümde sıksan 5 6 bölümlük olaylar vardı garip geldi bana bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutmayankamon

çok iyi dizi 22 yaşıma geldim yerli dizi olarak toplasan 5 i bulmaz izlediğim diziler. bence bu dizi en kaliteli dizi şu an da Türkiye de çekilen oyunculuk ses senaryo gayet güzel. ama gelin görün ki son 2 haftadır yani son 2 bölümdür olanlar beni korkutuyor. bitecek mi korkusu var içimde. resmen saatini iple çekiyorum bitirirlerse cidden çok üzülürüm. 2 bölümde sıksan 5 6 bölümlük olaylar vardı garip geldi bana bilmiyorum.

Bende bitmesinden korkmaya başladım filmde hersey çok hızlı ilerliyor dediğin gibi rahat bi 5 bölümlük mevzuları 2 bölüme sigdirdilar inşallah bitmez.

• biterse şaşırmayın maalesef beklenen ratingi veremedi hatta bekleneni geç çok kötü verdi.
  • Dizi 17.Bölümde final yapıyormuş. Böylesine kaliteli, akıcı dizi neden biter, neden az izlenir anlamam. Ben de Özledim ile izlediğim 2. diziydi.
  • Dizi kesin bitecek.

Olaylar cok hizli gelisti yahu.

Off off

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Eski Hikaye | Buğra Gülsoy| TRT 1

Eski hikaye 14. Bölümü izleyebilir indirebilirsiniz buradan.

http://www.trt.net.tr/medya6/mobilvideo/2014/01/08/89a3c8d5-14df-4730-9356-7db039fd4d5e.mp4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bukadar güzel ilerleyen diziyi harcadilar ya ne diyim. piyasada okadar saçma dizi varken.bizim millete opusmeli sahne olmassa dizi izlemez zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski hikaye yakın zamanda bitiyormuş. Tam da heyecan dorukta iken. Tadından yenmeyecek kıvama gelmişken kötü oldu bu.
    17.bölümle birlikte final yapıyor.
    http://www.televizyondizisi.com/index.php/eski-hikaye-final-yapiyor/177222/24/

Ben bu dizinin tutmamasında TRT yapımı olmasının etkisinin olduğuna inanıyorum. İnsanlar TRT ye karşı önyargılı.
  • belliydi zaten bitecegi. okadar belli ettiler ki sırlar bir bir ortaya çıktı , özellikle bu bölüm(14).
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnkeskin

Eski hikaye yakın zamanda bitiyormuş. Tam da heyecan dorukta iken. Tadından yenmeyecek kıvama gelmişken kötü oldu bu.
    17.bölümle birlikte final yapıyor.
    http://www.televizyondizisi.com/index.php/eski-hikaye-final-yapiyor/177222/24/

Ben bu dizinin tutmamasında TRT yapımı olmasının etkisinin olduğuna inanıyorum. İnsanlar TRT ye karşı önyargılı.

aynen öyle , özellikle lm bittikten sonra trt çok kişinin gözünde bitti . dizi çok güzeldi yazık oldu . en azından sezon finalinde bitebilirdi

• Gerçekten o kadar saçma dizi varken bu diziyi bitirmek ayıptır.
  • Abi TRT yi millet izlemiyor. Neden bilemiyorum. Türkiye de LM gibi ikinci bir dizi yoktur. Stara geçtikten sonra aynı tadı veremedi de zaten. O dizi bile TRT de iken izlenmiyordu çok fazla. Genelde internetten izleniyordu.
    Bu dizinin karadayı gibi bir diziden ne eksiği vardı ki tercih edilmedi garip.
    Hikayesi, oyuncuları bir harika.
  • trt yı anlayan var mı...
    çözüm süreci diye reyting rekoru kiran sakarya fırati kaldırdı.
    şimdi kızıl elma diye aşırı milliyetcilik vurgusu yapan osman sınav dizisi başlatıyor. l&m ve bir yastikta da tamamen siyasi nedenle kaldırıldı. seksenler ve zengin kız fakir oğlan dışında izlenen dizisi yok ama hepsi masallah kaç sezondur bitmedi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.