Şimdi Ara

eski honda city tavsiye edermisiniz (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
383
Cevap
11
Favori
186.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muco555555

Vazgectim zaten üstad

iyi ettin walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sloppy

Arkadaşlar hepinize merhaba. bende yeni honda city kullananlardanım. 2008 elite otomatik aldım. 80.000km. bana maliyeti 20.500 civarında. aracın arka kısmında bir kazası var aldığım yer tanıdık idi ve araca garanti verdiler. güvenim var anlıyacağınız. fiyat olarak nasıl sizce? birde aracın deposunu fulledim ve 600km yol yaptı. ortalama 110 km hız ile. hepinize hayırlı bayramlar

Hayirli olsun , kazasız belasız...
  • bende suan 2006 sedan clio var yakıt saglamlık konusunda memnunun ama araba bildiginiz kazık, şimdi 2007 ctiy buldum es ne oluyo bilmiyorum adam biraz celişkili exper raporunda comfort yazıyomuş bu es biliyorum diyo neyse 2007 model 70000 de LPG li 12 ay reno2 servis garantili bej rengi 23900 yazmış.

bunun ederi nedir tavsiye edermisiniz comfort ES farkı nedir ha bide arabanın bagaj kapagı ve sağ arka çamurluk boyalı

benim arabanın clionun sag on camurluk degişik kaputta el kadar boya var km150 binde lpg yeni 16.5 istiyorum üstüne ne vereyim alayımmı almayayımmı hadi bi yol gösteriverin :) şimdiden teşekkürler
  • ben de çok kararsızım.
    1.4city es mi, 1.4symbol expresion full, 1.4 accent era team mi
  • clioyu hiç düşünme sat derim
  • Honda city düşünüyodum burda vazgectim citroen picasso 2.0 hdı aldım 2002 full 17000 tl ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

clioyu hiç düşünme sat derim

peki city okadar edermi Es ile comford arasındaki fark nedir
  • eder tabiki
    city süper bir araba
    hele de clio ile kıyaslarsan
  • clio arabamı ki bunla kıyaslamak mantık dışı
  • herkese iyi günler ben bugün 2008 model honda cıty otomatik elite baktım. 45000 km de 25000tl ye verecek gibi fiyatı nasıl ve sadece ön tamponda sürtme var. elite donanım da dijital klima ve daha fazla hava yastığı olması gerekmez mi? birde esp oluyomu bu araçlarda?
    ilginiz için şimdiden teşekkürler..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-45.000-km-de-kazasiz-boyasiz-honda-city-1.4-elite-f1-otomatik-147158844/detay/
  • 2007 confort 56 binde gecen yil 23 verdim.

• 2007 comforta 23 verdiysen benimki kaç lira eder ola?
    2006 comfort, Boya değişen yok, 130 binde lpgli... Kaç lira eder? 4 de kış lastiği hedaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

2007 comforta 23 verdiysen benimki kaç lira eder ola?
    2006 comfort, Boya değişen yok, 130 binde lpgli... Kaç lira eder? 4 de kış lastiği hedaye.

20 kaat eder
  • Sayın arkadaşlar bende 2 hafta önce 2006 73.000km de otomatik 1.4 elite sahibi oldum..aracı aldığım kişi 71.000 kmde 10.000 bakımını yaptırmış..alırken ustaya gösterdim 70.000 bakımı yapılmış şuna için yapılacak bir şey yok 80.000km gel yapalım bakımını dedi..yanlız yakıt tüketimi bize çok geldi..ekran bazen 100km / 10.4km bazen 100km / 8.8 gibi rakamlar gösteriyor...depoyu ilk aldığımda fulledim,200 km sonra bidaha fulledim hesapladım km'de 0,55kr yakmış..sizce de bu araçlar için çok yüksek bir tüketim değil mi??işe arabayla gidip geliyorum..bağcılar-merter arası trafiğin yoğun saatler sabah ve akşam dur kalk çok oluyor,ondan olabilir mi acaba?lKullanırken dikkat etmemiz gereken bir şeyler varmıdır?LÜtfen bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?
  • 10 litre sahiden çok fazla , bir ayarsızlık falanmı var acaba
  • Eski kasa honda city hortlaması..
    Sınıfı var mı yok mu tartışması olmuş en azından yaşı küçük ortalama aile otomobilleri içinde en makul seçeneklerde başa oynar.
    Otomotik vitesi kusursuza yakın,geçişleri hissedilmiyor.İkinci aracımız 2012 Fluencede bile bu ayarda bir otomatik vites yok.İnsan farkediyor yani..
    Savrulma sorunu var fakat bu sorunu serviste dile getirince gerekli bakımdan sonra bir personel saman altından su yürütüp dedi ki - ağabey lastikleri bir iki boy büyüt jantı öldürmeden..öyle yaptık artık 160'ta -hani o bahsedilen- çok ciddi savrulma oluyor.Normal şartlarda 120de giden araba savrulmaz çok fantastik bir rakam..
    Taşıma gücü güzel memleketimin her şartına hemen hemen uygun.Fevkalede bir bagaja sahip.Yalıtımı çok iyi,gayet sessiz.Yakıt ortalaması tatminkar.Ayrıca Honda servisi kontrolündeki lpg kitinden iyi performans alınıyor.Alım gücü de göz önünde tutularak bakıldığında kullanıcı için çok çok iyi bir seçenek.Rutin bakımını yapın kafi..
    Tipi.. Allah aşkına bir daha bakın bir era clio falan filan yani oo ne güzel tasarım diyebilecek misiniz.Çok fark yok. Mesele Honda bu tasarımı nasıl yaptı sorusunun verdiği rahatsızlık.Yoksa abartacak birşey yok güzel araç siti

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdulkadir Nida

Eski kasa honda city hortlaması..
    Sınıfı var mı yok mu tartışması olmuş en azından yaşı küçük ortalama aile otomobilleri içinde en makul seçeneklerde başa oynar.
    Otomotik vitesi kusursuza yakın,geçişleri hissedilmiyor.İkinci aracımız 2012 Fluencede bile bu ayarda bir otomatik vites yok.İnsan farkediyor yani..
    Savrulma sorunu var fakat bu sorunu serviste dile getirince gerekli bakımdan sonra bir personel saman altından su yürütüp dedi ki - ağabey lastikleri bir iki boy büyüt jantı öldürmeden..öyle yaptık artık 160'ta -hani o bahsedilen- çok ciddi savrulma oluyor.Normal şartlarda 120de giden araba savrulmaz çok fantastik bir rakam..
    Taşıma gücü güzel memleketimin her şartına hemen hemen uygun.Fevkalede bir bagaja sahip.Yalıtımı çok iyi,gayet sessiz.Yakıt ortalaması tatminkar.Ayrıca Honda servisi kontrolündeki lpg kitinden iyi performans alınıyor.Alım gücü de göz önünde tutularak bakıldığında kullanıcı için çok çok iyi bir seçenek.Rutin bakımını yapın kafi..
    Tipi.. Allah aşkına bir daha bakın bir era clio falan filan yani oo ne güzel tasarım diyebilecek misiniz.Çok fark yok. Mesele Honda bu tasarımı nasıl yaptı sorusunun verdiği rahatsızlık.Yoksa abartacak birşey yok güzel araç siti

Merhabalar, ben otomatlk city almayi düşünüyorum. Araçtan memnunmusunuz ?

• city den memnun olunmazmı yaw, o bir honda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdulkadir Nida

Eski kasa honda city hortlaması..

Lastiklerin ölçüsü nedir?

• Merhaba arkadaşlar nasip olursa geçte olsa ilk arabama sahip olmak istiyorum. İst.da şehir içinde bol trafikli, ışıklı, yokuşlu yolda kullanacağım. Öncelikle colt olarak başladım sonra note yöneldim şimdi ise otomatik eski kasa city bakıyorum. Ufak bir kızım var doğal olarak bebek koltuğu ve bebek arabası araçta olacak. FaZla bir bütçem yok 22.000. 23.000 civarı bir rakam. Bu fiyata temiz lpg li ve otomatik city bulabilirmiyim? City tavsiye edermisiniz? Şanzumanı nasıldır beni üzer mi? Malüm en fazla 2007 model araç bakıyoruz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.