Şimdi Ara

Eski HT'ciler, Kaç Kişi Kaldık? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
5.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

evet, 6. lig zaten gelişmek için biçilmiş kaftan. düşmek imkansız 6'dan. iyi para kasılır burada :)

takım kassak ne olacak ki, yükseldikçe paran bitiyor ve geri düşüyorsun. kötü bir durum. en azından 4'ten yukarısını tecrübe etmediğim için nasıl para kasacağımı da bilmiyorum. artık al-sat muhabbetine geri döneceğim bir ara:)

Altyapıda şans yaver giderse parada sıkıntı olmaz. Ajax usulü

valla ben altyapıdan para kazanmışlığı olmayan biriyim, hiç beklentim yok açıkçası :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkunited

9a düşerim umarım...

8'e niye düşmeyi istemiyorsun ki :)

bir ara 9'u açmışlardı, sonra kapanmıştı hatırladığım kadarıyla. şimdi yine açtılar da ileride kapanır gibi tekrar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: bjkunited

9a düşerim umarım...

8'e niye düşmeyi istemiyorsun ki :)

bir ara 9'u açmışlardı, sonra kapanmıştı hatırladığım kadarıyla. şimdi yine açtılar da ileride kapanır gibi tekrar :)

ben düşene kadar kapatmasınlar :) 9.lig kupasını alayım ;)
  • Kulüp tarihinde 2.defa Türkiye Kupasında 11.tura yükseldim. Bu maçı da kazanıp kulüp rekorunu geliştirmek istiyorum. Bu turu da geçersem son 16'ya kaldığım için 50bin ödül vereceklermiş.
  • Yav aslında 1-2 küme düşüp takımı alt liglerde kasma fikri çok mantıklı da ben küme düşmeyi kendime yediremiyorum arkadaş pek sağlam kümelere düşmedim belki ama şu ana kadar en kötü 3. oldum. Ama şu da varki 3. olduğum o 2 sezon sonrası biraz sıkıcı olsa da takım için en verimli sezonlardı. Kesinlikle iyiyseniz kümede rakipsiz oluyorsunuz ve yükselme maçı stresini hiç yaşamıyorsunuz. Ayrıca bir üst lig için daha hazır bir takımınız oluyor ve oyunculara yatıracağınız parayı stadyuma veya antrenöre yatırabiliyorsunuz.

Yani düşmek her halükarda en mantıklısı, zaten 6.'yım, bu sene o sene

• 3 gün forum cezası aldım :)
  • Hep beraber aynı 6'da buluşmak dileğiyle
  • şuan 4 kanadım da yeterli oldu. görkemli yapıp piyasaya süreceğim, baktım kar ediliyor, bu işe devam ederim
  • ben alt liglerde olsam ve para kazanmak önceliğim olsa Teknik Defansif Forvet yetiştirirdim. iyi para var. ve değerlere de çok katkısı oluyor. üst liglerde başarı hedefleyen, kupada da belli bir konuma gelmiş kullanıcıların hemen hemen hepsi TDF kullanıyor. ben hariç. geç de olsa ben de o açığı kapattım bu hafta. para da kalmadı.
  • quote:

Takım toplamı
    TSI 2 122 600
    Maaş 991 346
    Milliyetler 15
    Sakat 2

quote:

Nakit para: 10 633 303 TL (2 174 473 TL)

az kaldı batacağım.
  • ohoo sen batmışsın nasıl toplayacaksın o ekonomiyi :)
  • Ya kupayı alacağım ya da kupa beni.

Her zaman para biriktirebilir, parası olabilir insan ama her zaman kupada belli bir konuma gelemiyorsun. Ben bu fırsatı yakaladım ve değerlendirmek istiyorum. Zaten param eriyip gidiyordu bari kalıcı bir başarım olsun istedim. Bunun için de ne var ne yok harcadım açıkçası. 1 tane sağlam TDF aldım, 2 tane sağlam PM aldım. Param da kalmadı.

Formsuz ve işime yaramayacak oyuncuları satışa çıkardım bakalım. Şu vakit oyuncu satmak pek akıl karı değil ama yapacak bir şey yok. Hepsi satılmaz ama satılırsa 6-7 milyon gelir tahmini. Hem 250 bin gereksiz maaştan kurtulurum hem de elime bir miktar para geçer.
  • KIYMACI FC 0 - 3 Tekirdağ Spor Kulübü

VIII.1580 kümesinde 1. sırada
    Son 6 resmi maçında yenilmedi ve 6 maçlık galibiyet serisi devam ediyor.

Sonunda liderim

Edit: İyi Bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joe Barbaro -- 19 Ağustos 2012; 19:49:44 >
  • 10 tane salladım bugün.doggukan nickiyle kayıtlıydım eskiden.
  • Şu küme düşme fikrini 1-2 sezon erteleyebilirim ben, son maçımı kazandım ve şu an play-out'dayım ama kalırım diye düşünüyorum.
  • Oyunu gene bırakasım geldi
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır oynamıyordum geçenlerde yine aklıma geldi ben de yeni başladım. O kadar sıkı takip etmiyordum yani fazla taktik falan bilmem yardımcı olursanız sevinirim. Herkese kolay gelsin.
  • 5'e düştük
  • 5'e düştük

Edit: Haydaaa o kadar mutlu olmadım aslında beyler. Site hata verdi, yeniledim böyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madenci ilyas -- 23 Eylül 2012; 19:26:20 >
  • Yahu burayı ne yapsak da canlandırsak ki? O kadar takımı hevesle kurdum amblem yaptım hazır beleş taraftarlık varken. Oynayan olsa vallahi paraya kıyıp 1 yıllık alacağım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.