Şimdi Ara

ESKİ KASA COROLLA SAHİPLERİ!!!!!!!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: alibekir

Corolla bakımları her 10 binde bir yapılır...

arabamın orjinal kataloğunda 5000 km.bir bakımının yapılması yazıyor. buna ne demeli...
  • adamlar diyorsa doğrudurrrr
  • 92-98 model corollaların servis aralığı 5000 km dir, yeni kasalarda ise 10000. Biz de 2 araçtan da mevcut, servise 98 gli için 5000 km de bir gelmem mi lazım diye sorduğumda, sonuçta iyi kalite motor yağı kullandıklarını ve 10000km de bir gelinse bile uygun olacağı yanıtını aldım. Artık 98 corollamızı da 10000de bir götürüyorum. Fakat 5000kmde bir gitmek elbetteki 10000de bir gitmekten iyidir, titiz kullanıcılar için
  • serviste yağ değişimi ile, sanayideki yağ değişimi fiyatlarını bilen var mı acaba. arada kaç para fark var ???
    5 ytl civarı ise hep serviste değiştiririm. zaten senede 5000 km ancak geciyorummm
  • Ben Yaris 1.0 2004 model kullanıcısıyım.
    Geçen aradayı servise soktum. Sol aks körüğü yırtık değiştircez dediler. 225 ytl istediler. Bende gittim özel servise sordum. 55 ytl dediler oraya yaptırdım. Bekledim orda 1 saatte gözümün önünde taktılar güzelce. Aradaki fark çok büyük.

Neyse önemli olan o değil. Değiştirirken aracın motorunda yağ kaçağı var servise bir göster dediler. Şimdi arabanın 3 sene mekanik garantisi var. Bu motordaki yağ kaçağı mekanik garantiye giriyor mu? Servise gitsem mekanik garanti kapsamında ücretsiz yaparlar mı yoksa bu mekanik garantiyi ben yanlış mı biliyorum.

www.turgut.gen.tr --->toyota forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meridyen6 -- 9 Ocak 2007; 14:03:42 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.