Şimdi Ara

eski kasa getze teyp takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabama teyp aldım bu gün serviste takarlarmı
    servis takarmı şuan üzerinde orjinal kaset çaları var arabanın bu sökülecek yeni aldığım takılacak nasıl olacak bazı forumlarda konsol sökülmesi lazım falan demişler nasıl olacak

• konsolun sökülmesi gerekiyo diye biliyorum. ben vazgeçmiştim bu yüzden
  • ben taktırmıştım

konsol değilde ortadaki teybin etrafındaki gri kapak söküldü ve kablo bağlantısı uymadığı için kablolar kesilip teypten çıkan soketle bağlandı

ama salak usta kapağı takarken tırnaklardan birini kaybetmişti
  • Ben bu yaz eski aracımdaki USB'li Sony marka teybi takmıştım. Orjinal teybi çıkarmak baya uğraştırdı bizi. Teypte 4 tırnak ve yanlış hatırlamıyorsam 2 vida vardı.
    Servise taktırman daha iyi olur.

Ayrıca ben kabloları kesmek istemediğim için internetten Hyundai uyumlu ISO soket çevirici almıştım.
    Soketi ve şemasını aşağıdaki fotoğrafta görebilirsin.

eski kasa getze teyp takma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiwrc -- 25 Nisan 2013; 23:06:27 >

• Eski aracım 2004 getz 1.3

Orjinal teybini çıkartmak için komple ön konsol açıldı, yeni aldığım teybe (pioneer deh 6000ub) göre kablolar kesilerek takıldı.

Bir de kontakta anahtar olmasa bile teyp çalacak şekilde ayarlandı.

Bunu da mahalle arasındaki herhangi bir oto-teyp-ses sistemleri yapan bir dükkanda yaptırmıştı.

Ama sesteki o değişim orjinal getz hoparlörleriyle bile acayip derecede farkediliyordu.

Arabayı sattığım arkadaşım da hala aynı orjinal getz hoparlörleriyle kullanıyor aracı.
  • Arkadaşlar, Getz'imde şuan kullandığım USB'li, AUX girişili, 4x50W çıkışlı SONY CDX GT414U teybimi satıyorum. Teyp neredeyse ilk günkü kadar temizdir. Orjinal Getz kolonları ile sesi gayet güzel. Bir tek radyosu, klima temizliği sırasında sıvı kaçtığından dolayı çalışmıyor. İlgilenenlere duyrulur.

İlana ulaşmak için tıklayınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

Eski aracım 2004 getz 1.3

Orjinal teybini çıkartmak için komple ön konsol açıldı, yeni aldığım teybe (pioneer deh 6000ub) göre kablolar kesilerek takıldı.

Bir de kontakta anahtar olmasa bile teyp çalacak şekilde ayarlandı.

Bunu da mahalle arasındaki herhangi bir oto-teyp-ses sistemleri yapan bir dükkanda yaptırmıştı.

Ama sesteki o değişim orjinal getz hoparlörleriyle bile acayip derecede farkediliyordu.

Arabayı sattığım arkadaşım da hala aynı orjinal getz hoparlörleriyle kullanıyor aracı.

Mustafa abi bende bu adaptörden almam lazım nasıl nerden temin ettiniz Tr de yok.Mustafa abi bende bu adaptörden almam lazım nasıl nerden temin ettiniz Tr de yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.