Şimdi Ara

Eski kasanın 0 kmsi çıksa alırım dediğim otolar varmı aklınızda? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
143.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni kasalarda güzel ama bunlar bi başkaydı
  • Tabi ki Tempra
  • Kesinlikle Bmw E46
  • 1995 opel vectra A cd
  • marea hlx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Civic VTI :)

Zamanında bu araçları Türkiyedeki alıcılar Aile aracı diye almışlar. Araç 5500 d/d geçince anormal hızlanması nedeniyle, acaba bir sorun mu var diye servise götürmüşler. Servis durumu anlatmış İlk vti alanların böyle bir teknolojiden haberleri yokmuş
  • Kompakt sınıftan Ford Focus Mk1 ;)

• Kompakt sınıftan Ford Focus Mk1 ;)

• E46 kasa BMW /// M3

Eski kasanın 0 kmsi çıksa alırım dediğim otolar varmı aklınızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 29 Haziran 2012; 17:58:00 >
  • Buraya RENAULT CONCORDE hiç yazılmamış..Şu anki arabalarda mevcut yeni donanımla 16 V benzinli 125 hp motorla veya Dizel 130 hp motorla aynı kasa satışa çıksın şu anki yamru yumru patatese benzeyen saçma model arabaları beş defa satışta sollar.. Yere sağlam basan çok yakışıklı ve arabaya benzeyen arabaydı...O çelik jantları efsane gibi bir arabaydı...parası olan ulaşabildi...Ben Toros ve Spring aldım..yıllrca kullandım satım...CONCORDE hayalimde kaldı..Ulaşamadım..Saygılarımla..
  • Vw passat B6-B5.5 ve Renault Concorde ve Balina kasa mersolar . Bkz. Sarı Mersedes filmindeki Merso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_144 -- 26 Haziran 2012; 16:09:40 >

• E31
  • fiat stilo.

• 90 model ef kasa sedan civic

•  Eski kasanın 0 kmsi çıksa alırım dediğim otolar varmı aklınızda?

kasası bu olsun, motor yürüyen vs. güncel olsun almayan top olsun yaw hemen alırım.
    abs esp falan olsun... yani kısacası yeni araçlara uyarlanmış olsun ama tipi bu olsun.... beyazı olsunnn sanruflu olsunnnn çelik jantlı olsunnnn

• Bmw 3.20 ,3.25,3.30 olmak kaydıyla E30 kasa. ve mercedes s600(gerçi bunun yenisi var ama eskisi daha çok hoşuma gidiyor)
  • ford taunus 2000cc v6 coupe
  • GOLF IV Kesinlikle...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.