istediğin zaman istediğin serwera girebiliyodun koxp fazla yoktu dupe hep vardıhatta daha fazla vardı eski haritayı daha çok beğeniyodum 40 lvl den sonra farklı yaratıklarla yeni tanışıyoduk rogueler tüm hariitadan yaratık toplayıp towna sokup herkesi öldürüyodu zombi tepesi ve dk tepesi inanılmaz nimetdi 40- lvl için herşey çok güzeldi empire geldi oyun cıvımaya başladı gerek koxp gerek skillbug zaten şuan oyunu oynayanların %70 i empiredan sonra başlayanlar çok oyuncu bıraktı bu oyunu
+1 bi de oyuna girdigimizde id şifre ekranında canavar bagırırdı.cok hosuma giderdi
quote:
Orjinalden alıntı: genralmute
Beyler ben knighta 1322 pachde basladım o yüzden bilmioyorum eski knightı eski knight nasıldı insanlar npcler canavarlar ortam felan
Bugun açtıgın 3. topic geri kalan 2 si koxp la ılgılı koxp adresi ve kOxp kurma yontemleri ....
ahhhh ahhhh o zaman bı shellı gorduk mu deıl chıtınlı fplı gorduk mu zoom cekerdık aaa bak chııtın dıee
way way güzeldi demek eski ko bende fıre drakeden önceki modda başlamıştım bağımlısı oldum bırakamıyom
ben lvl 17 ye kadar sıkılmadan usanmadan bide bilmedensadece worm kesmiştim bi kez ve arkadaşımın 20 lvl charı vardı bulcan keserdi hep bana sen bunları kesebilionmu derdi bak ben kesiom kestigide giant bulcan ah ne günlerdi onlar adamı o tahtından kaldırmak için yarım saat ugraşırdım inadım inat kalkazdı biraz uzun oldu galiba ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme