Şimdi Ara

Eski KO'ya Dönüş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
12.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN K.O YU ÖZLEDİM HADE BULUŞALIM HERHANGİ BİR SERVER IN 1. SİNDE MORADONDA GREV YAPALIM ESKİ K.O YU ÖZLEDİK DİYE
  • öle yapınca olcajk mı
    (oley teğmen oldum)
  • öle yapınca olcajk mı
    (oley teğmen oldum)
  • evet
  • ii saol tşk peki onu yaptıktan sora launcherdan fln bişiler yapcaz mı update fln yane
  • update falan yok zaten, doğru düngün launcher de yok garip bişey var
  • Sanırım bizimkilerin yaptığı Turko da Eski versiyon şeklinde olucak sizce iyimi olur?
  • şimdiki güsel bea
  • o warriordaki sheller ne öle kırmızı gibi
  • ko yu özledim gerçekten süper di dk partysine girmek için 10 takla atıyoduk bende provokerlik yapıyodum hep teklif gelirdi heyttt be ( ağlıcam şimdi muhahahah )
  • çok gzlmiş gmshop gibi yer var chitin sheller raptor ironbow fln hepsi var orda süper hemde ucuz başlarken verdikleri para ile raptor alırsın eskisinden biraz değişik ondan skill nerden açtırcaz bunda açtıramadım captan kunabarl yok bundada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 2 Mayıs 2006; 6:30:10 >
  • valla bende özledim eski KO yu goblinlerin orda ne haunga keserdik
  • hehehehehe ben bunu biliyom bu serveri bende evde kurmuştum çok garip bir oyun şekli var hehehehehehe baya hoşuma gitmişti ama kendimi gm yapıyodum süper oluyodu.
  • NE GUZEL GUNLERDI YAHU
    =====================
    http://s4.bitefight.net/c.php?uid=59986
  • Arkadaşlar Ben indirdim dünde oynadım daha 14 lvlde Shell pauldron giydim Her türlü item satılıor +1 Shard 1.130k bütün itemler var .Her 3 solucandan opal safir Cry çıkıor zaten Breth den dışarı bi çık sırf solucan bandicot. 24 lvl de tek başıma Dire wolf mu ne biraz daha güçlüsünü kestim 1 lvl atladım. güzel bişi ama çok bug var adama pm atamıorsun pazar kurma yok Yazılardan pek fazla bişi anlaşılmıor Marodondaki insan Npc lere dalına bilior Ben Charona Daldım bana apos gibi vurdu tabi exp gitti .Duyduğuma göre haungalardan Silver bar filan düşüormuş Türkiye saati ile 3~civarı açılacak dün admin yazıordu : bu 24 saat server deil kore saati ile 21.00 de açılacak diordu Sevgiler sAygılar....

• quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

Arkadaşlar Ben indirdim dünde oynadım daha 14 lvlde Shell pauldron giydim Her türlü item satılıor +1 Shard 1.130k bütün itemler var .Her 3 solucandan opal safir Cry çıkıor zaten Breth den dışarı bi çık sırf solucan bandicot. 24 lvl de tek başıma Dire wolf mu ne biraz daha güçlüsünü kestim 1 lvl atladım. güzel bişi ama çok bug var adama pm atamıorsun pazar kurma yok Yazılardan pek fazla bişi anlaşılmıor Marodondaki insan Npc lere dalına bilior Ben Charona Daldım bana apos gibi vurdu tabi exp gitti .Duyduğuma göre haungalardan Silver bar filan düşüormuş Türkiye saati ile 3~civarı açılacak dün admin yazıordu : bu 24 saat server deil kore saati ile 21.00 de açılacak diordu Sevgiler sAygılar....

nasıl lvl 14 kullanılıyomu o kadar da değişmişmi dark etmemişim

• bu serverin clientinde ki serveri ini dosyasındaki ip nosunu burea yazan biiri olursa acaip sevaba girer
  • indiremiyoruuum
  • yaw indiremedim ben
  • nasıl indiricem biraz
    yardımcı olurmusunuz tam linki verin japonca gibi bi site anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.