Şimdi Ara

Eski KO'ya Dönüş (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
12.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ya bi ara 3-4 gun dedın olmadı sonra girmedım link e ... bi baktım millet indırmış ,

off ya şimdi yine bakıyorum ama girmıyo...
  • kardes ben bir yerden indirdim oynuyorum aam ufak bi sorun var istersen sen gel siteyi verim indir oyna:D freadom_owl@hotmail.com gel
  • site su anda acık ama bi anlamsızlık war bu oyunda lvl sınırlaması warmıı???(en yuksek lvllı adam 83 lvl da nası bukadar hızlı kastılar anlamadım)
  • aga siteyi veriri msiin bi bende yerler beyaz bidaha indirecemde...knightfree sitesi açmıo ilk verilen site bana linkini veriri misin bi
  • ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ UPLOAD ETSİN ALLAHINI SEVEN UPLOADA ETSİN ESKİ KOYU NE OLUR UPLOAD EDENE DUA EDEİCEM YARDIM EDİN HELP ME DO YOU UNDERSTAND ME?
  • indiremiormmmm biri linki verebilir miii ? en baştaki linke girince sunucu bulunamıyor yazııooo nasıl indirccem yardımcı olunn!!
  • Elinde fazla acc olan bana verebilrmi acaba? site çalışmıyo şu anda
  • beyler 1 haftadır tık yok sitede oynayan bi arkadaş ben sana msn den zipleyıp yollarım diyosa :...:D cok ii olur
  • http://knightfree.w3ip.co.kr/knight/knightonline.rar
    ve register link i ölü...
    lütfen saglam linklerini koyun
  • ESKİ KNİGHT'TAKİ GİBİ SEVİNİYOLAR EDANADA OYNAYANLAR 2 MİLYONA HAHAHHAHAHAH ŞİMDİ 962 MİLYONUM VAR BİR ŞEYE YARA<MIYO HERŞEY +8 ONDAN
  • oda güzel kardes
  • 서버 OFF 중입니다. 오픈시간 참고
    server working time
    korean time 21:00 ~~ 06:30

acaba turkiye saat i ile kac olacak?
  • 15:00 oluyo
  • acılıcak mı yani indirelbcek mıyım allah be 2-3 haftadır bu işle ugraşıom ya :D
    indireblırsem lvl 80 olunca unutmam sizi
    saat 15:05 amaa site hala parkıng ???
    acılmıcak gibi ya :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edana -- 5 Haziran 2006; 15:05:33 >
  • saat 17-00 ama hala parking :(

서버 OFF 중입니다. 오픈시간 참고
    server working time
    korean time 21:00 ~~ 06:30
  • artık seneye acılır server
  • ya indiriorum knightonline die dosya war çıkarıp çalıştırıorum ama hata werio... kapat hatası
  • beyeler kotu haber

büyük bi ihtimal bizim koreli serveri kapadı
  • böyle 50-60 kişilik server açmak zor olmasa gerek DH den biride açsada oynasak
  • Eski Ko pehh
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.