Şimdi Ara

Eski Laptop ekranı ve kamerası ,m4 tabanlı texas işlemcili board hobi amaçlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde çalışır durumda olan bi laptop ekranı ve kamerası var.Zamanında okul projesi için aldıgım m4 tabanlı texas ın bi boardu var.Şimdi evde bu 3 ünün yatmasını istemiyorum.
    Bi tuşa basınca kameradan monitöre görsellik aktaracak bi sistem yapmayı düşünüyorum.Fakat arm tabanına çok hakim değilim görüntü işleme ve aktarma hakkında çok bi bilgim yok nasıl bi yol izlemeliyim yardım ederseniz sevinirim.Mönitöre görüntüyü lcd control kit satın alıp onun aracılığı ile aktarmayı planlıyorum.İnternetten yaptığım araştırmalar doğrultusunda öylesi daha kolay gibi geldi çünkü lcd sürmek sanırım en zoruymuş.Raspery ile yapılan bi kaç bişey gördüm raspery biraz pahalı gibi geldi düşük maliyetli olması genel tercihim.Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

• M4'ler monitörü sürmeye yetmez (çok düşük çözünürlüklü görüntüler hariç, saat, basit bir oyun vs yapabilirsiniz). Ya güçlü bir FPGA ya da hazır grafik kartları kullanacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucky16 -- 30 Ekim 2016; 19:38:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.