Şimdi Ara

eski laptopu olupta yeni almak isteyen kısıtlı bütçeye sahip arkadaşlara tavsiyem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aynı konuda bende muzdariptip düne kadar eşimle aynı paraya masaüstünde 5500 liraya monitör dahil 2k çok rahat oyun oynatıcak bir sistem kurucağımı l2-3 sene sonra bu paraya satılan laptoplar çok düşük performans vericeğini laptopta yok ısınma arıza durumunda yetersiz yetkili servis gibi bu fiyatlara çok iyi laptop markalarının olmadığını parayı düşük performans için sadece 3sene için paramı çöpe atıcam diye tartışıyordum oda diğer odada çakılı kalcaksın dükkanda bile oynarsın odada oturursun yüzünü görür muhabbet ederiz hiç gelmezsin deyince haklı deyip şunu keşfettim laptopta iyi bir işlemciye sahip veya günümüz oyunlarını ultrada 30 üstü 2-3 sene daha idare ettircek i5 9300h işlemci ve GTX 1650 ekran kartına sahip bir bilgisayar almaya karar verdim yoksa 7600 lira verip 1660ti modelliği bir monster alıcaktım sonra şunu öğrendim

Bilgisayara dışardan ekran kartı takmaya karar verdim şuan harici ekran kartı sistemi desteği ile upgrade yeterki işlemcimiz en az 4 çekirdekli bir laptop i5 olsun farketmez hangi nesil olursa olsun eski laptopu olupta yeni bilgisayar alıcak arkadaşlar veya almıcak ama sistemi artık eskidiği için üzülen veya benim gibi düşünüp bu laptop 3 sene sonra çöp diyen arkadaşlar için örneğin 3 sene önce 950 veya 850 model ekran kartı alıp sıfıra ultra ayarlarda oynamayan günümüz 1650li modeli alıpta 950 veya 850nin akıbetini yaşayacak arkadaşlara ikinci el olarak önerebileceğim 3 model ile uygun fiyata sisteminizi upgrade edebilirsiniz

Toplamda 1500-1800 arası 2.el bulabileceğiniz GTX 1660ti ileçok yüksek performanslar elde edebilirsiniz şuan alırsanız en uygun ikinci el fiyatı bu belki 2-3 sene 1650 ye sahip arkadaşlar bu ekran kartı 2-3 sene sonra ikinci elini 1000 liranın altında bile bulma şansınız var ekran kartı-egpu+PSU ile ortalama 2000-2100 liraya 2k oyun oynatabilen bu ekran kartına sahip bir sistem
    2.modelim Rx 580 8gb 900-1000 lira arası bile bulma şansınız var rx580+egpu+PSU ile 1500-1600lira
    3.modelin rx 570 +PSU+egpu 1200-1300
    Hadi diyelim laptopa 1660ti bağladık ama çözünürlük fhd değil onuda monitör alarak halledebilirsiniz bu anlattıklarımla masaüstne dönüşüyor diyecekseniz haklısınız ama bütçesi daha pahalasına yetmeyenler için bu teknoloji kaçırılmaz ama ekranı fhd olupta işlemcisi en az i5 olanlar için çok iyi bir sistem
    Nasıl yapılacağını gösteren video
    Random.Rangeyoutube
    Egpu Almadan Önce Mutlaka İzleyin
    https://www.youtube.com/watch?v=UzK0jNbLZYs&app=desktop

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.