Şimdi Ara

eski mısırda kablosuz elektrik kullanılmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen kesip atmayın gayet hoş kanıtlar var?

Evrimi kötüledi ya hemen tü kaka .
  • Abartılacak konu değil bu zaten gerçektir.Mesela şu an patates sayesinde saat çalıştırabiliyorsunuz o zaman da patates vardı.Hindistan ve çinde de kullanılmıştır elektrik.Ama elektrik diyince aklınıza illa aydınlanma gelmesin.
  • o sudan öylemi elektrik üretilirmiş? farkettiyseniz anlatan kişi o kısmı hıphızlı geciyor. tamamen düzmece
  • Piramitleri de zaten Ali Ağaoğlu'nun büyük büyük dedeleri Rezidans olarak inşa etmişti.
  • Elektrigi uretip ne yapiyorlar ki?
  • Ohooo bunlar geri kalmış siz muyu araştırın adamlar teleport telepati mi ne herşeyi beceriyolar.
  • piramidin tepesindeki kapsül kayıp beyler kim aldıysa,şakanın sırası değil
  • Büyük Piramidin ortasındaki taş sandığa ahit sandığını koyunca bütün Mısır'a yetecek elektrik üretiliyormuş . Firavun da Musa bu ahit sandığını alıp gitti diye geberene kadar peşinden gitmiş. Sanki bu ahit sandığı dedikleri şey gökten inmiş. Onu nasıl yaptılarsa bi tane daha yaparlar, çok mu zor. Her gördükleri uzun çubuk formundaki şeylerin alıcı/ verici olduğunu nereden çıkartmışlar onu hiç anlamadım zaten. Ama videoyu çeken ve açıklamaları yazan kişiyi tebrik etmek lazım, az daha uğraşsalar yiyen çok olur bu konuyu.
  • amerika var arkasında
  • Asıl saçmalık,kablosuz elektriğin bulunuşunun hiyerogliflere dayandırılması.Neymiş efendim ampule benzer şemalar taşıyolarmış.
    Bir zamanlar uzay gemisi,yelkenli,araba kulanıldığını iddaa edenler bile olmuştu.Onları hatırlattı bu video
  • video saçma
    ama elektrik işi doğru olabilir
  • Videoyu izlemedim ama kablosuz elektrik Nikola Tesla'nın yapmak istediği şey değil miydi ? Engel olmuşlardı diye biliyorum.
  • Bağdat pili meselesi doğru.Sümerler bulmuş olup bağdat müzesinde segilendiği için(kaldı ise tabi)bu ad verilmiştir.Ancak kablosuz elektriğin piramitler vasıtasıyla bütün mısıra ulaştırılması tamamen saçmalık.Bugün günümüz teknolojisiyle bile yapamadığımız bir teknolojinin kullanılması imkansız(Arge çalışmaları devam etmekte ve yakın mesafelerde başarılı sonuçları var intelin ancak şehir çapında olması için çok yol var.).Yani ilkel elektrik olabilir ama kablosuz elektrikte bayağı kasmışlar.
    Son olarak boş sandukalarda vahşi hayvanların un ufak edilmiş kemiklerin zifle birlikte bu sandukalara konulduğunu okumuştum.Bu daha inandırıcı en azından.
  • Sende bunu yedin?

eski mısırda kablosuz elektrik kullanılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Videoyu izlemedim ama kablosuz elektrik Nikola Tesla'nın yapmak istediği şey değil miydi ? Engel olmuşlardı diye biliyorum.

Aslında destek bulduğu halde proje başarılı olmayınca iptal edildi.
  • İzlemedim ama bununda Contorium efsanesinden farkı yok herhalde.
  • mısırlıların teknolojisi, günümüz teknolojisinden daha ileriydi kabartmalarda mevcut zaten bunun yanında harun yahya ve yayınları dünyadaki en gereksiz objelerden bir tanesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rimush

quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Videoyu izlemedim ama kablosuz elektrik Nikola Tesla'nın yapmak istediği şey değil miydi ? Engel olmuşlardı diye biliyorum.

Aslında destek bulduğu halde proje başarılı olmayınca iptal edildi.

Benim de bildiğim zararlı olabileceğini düşünmüşler ve desteğini çekmiş bir adam (adını unuttum şimdi). Tabii senin dediğin de doğru olabilir.
  • Roger Federer that!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Sende bunu yedin?

eski mısırda kablosuz elektrik kullanılmış

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.