Şimdi Ara

Eski Ortamları Yeniden Sağlamak İsteyenler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi SilkroadOnline daki eski ortamları çoğu silkroad oynayan arar.Artık ne serverlarda eskisi gibi player var nede güzel bir arkadaş ortamı.Açtığım sayfada toplanarak herkes fikirlerini söylesin güzel bir server bulalım ve eski guild ortamını tekrardan yaşayalım.Arkadaşlar sayfa bu fikirlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/pages/Silkroadizm/558667297491734

• haftada 3-4 kere oldschool,eski ortamı arayanlar,neydi 70ler 80ler öyle konuları açılıyor şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

haftada 3-4 kere oldschool,eski ortamı arayanlar,neydi 70ler 80ler öyle konuları açılıyor şaka gibi

özlüyor insan neydi o günler
  • Ben Silkroadı aratmayacak yeni bir oyun arıyorum. Bulabilen varsa bu tarz bi oyun yazsın oynamaya başlayayım
  • Ko'nun eski hali gibi bununda eski halini bulmak zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Ben Silkroadı aratmayacak yeni bir oyun arıyorum. Bulabilen varsa bu tarz bi oyun yazsın oynamaya başlayayım

silkroad'ı aratmayacak bir oyunu zor bulursunuz. bunu x online oyununu oynayıp sonradan y, z oyununu oynayan; y, z oyununda x oyunu tadı almaya çalışan nerdeyse herkes söyler. yani siz x oyununa alışmışsanız y, z oyununun grafikleri, oyuncu kalitesi ne kadar iyi olursa olsun sevemezsiniz kanımca. x oyununun tadı başkadır sizde. zamanında wow çıktığında millet kuyruğa girmişti ücretli olmasına rağmen ama wow bile oynayıp ben knight'in silkroad'ın tadını alamadım diyen çok kişi var. dediğim gibi, sorun grafik ve oyuncu kalitesi falan değil. siz hangisine alışmışsanız onu seversiniz. onu ararsınız. bu, türkiye gibi 2. - 3. dünya ülkesinde yaşayıp amerika gibi 1. dünya ülkesine giden ve memleket hasreti çeken insan örnek verilebilir, benzetilebilir.

Cok dogru . Sro benzeri bircok oyun denedim ama hic tat alamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.