HC için def pt herşey.HC kasmazsa çok zorluk çeker diğer classlarda fullemeye çalışmalı bence bellatoda...
quote:
Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN
PaRTy_TiMe açık konuşayım ilk 50 olan 10 kişi arasına girmek için ferdi ile her akşam saat 8-9 arası başlayıp sabah 3-4'e kadar kasıyoruz. Pt hede hödö muhabbetleri eskidendi. Artık Worm var. Worm kesmek için her karakterin ana pt'sini kasması yeterli. Level almak için afk kasmak yerine vurarak kastığınız sürece extra ptleri kasmak için endişe etmenize gerek yok. Örnek vermem gerekirse ben Striker olduğumdan Sadece Launcher kasmak Armor giyip silah kullanmam için yeterli ancak class gereği skillerim 240 ve 360 stamina istiyor. Bunlar içinde range kasmam lazım ancak 45'te bıraktım kasmadım. 50 level olduktan sonra zaten Worm kesebilen bir class olmuş olacam. Şimdiden Acheron Launcherım hazır, dün ferdi bir tane düşürdü bana verdi sağolsun. 68 Launcher Pt'im olduğundan Armor'da giyebiliyorum. Range elven silah ilede çok rahat GM'lerin Pt'imi. Şimdiki halime bakmak gerekirse şöyle:
Ben kendim screen shot koymuyorum ama karakterim Megatron (45 Level Striker, 35 int Armor Launcher set ile takılıyorum) screen shotlara konu oluyor esas oğlan olarak. :)
Akeron
Worm kalktı diye biliyorum ama TR serverında olma ihtimali de var.Zaten striker oyunun en kolay pt kasan classı.Hiç bir pt için efor sarfetmesi gerekmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: speedmonster
Worm kalktı diye biliyorum ama TR serverında olma ihtimali de var.Zaten striker oyunun en kolay pt kasan classı.Hiç bir pt için efor sarfetmesi gerekmiyor.
VC'de scud var... Worm diye dediğim o. Elven düşüren boss olsun yeter.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme