Şimdi Ara

Eski Oyunculara Özel Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CoD1 ile başlayan sürecin başından 2007'ye kadar devam ettiğim vakitte güzel dostlukların kurulduğuna, hala özlemini duyduğumuz tatlı rekabetler yaşandığına şahit oldum. Kimi arkadaşlarla hala görüşmekteyiz, kimileri zamanla unutuldu. İlerleyen yaşlarımıza, iş hayatıyla tanışmamıza, evlilikler yapmamıza rağmen ben ve benim gibi birçok arkadaşımız bir şekilde oyun hayatına devam ediyor. Tabiki eski ateşli hallerimiz yok, maksat muhabbet, stres atmak, zaman geçirmek.

Eski bir topici okurken yıllar önce yaşadığımız bu güzel duyguları tekrar yaşadım. Birkaç arkadaşımında fikrini alarak kendimize ait bir serverda akşamları 1-2 saat kafa dağıtıp sohbet edebileceğimiz bir yapılanmaya gitme yönünde fikirler oluştu. Ancak burada en önemli şey sizlerin tepkileri, olaya bakış açınız. Malumunuz oyun çıkalı 10 sene oldu ve üzerine çok güller kokladık, koklamayada devam ediyoruz.

Eğer ki olaya sıcak bakarsanız ve yeterli sayıyı toplayabilirsek bizbize olacağımız, hile hurdadan uzak, ana teması sohbet olan güzel bir server planımız var. Umarım bu yazım birşeyler paylaştığımız, en azından birbirimize aşina olduğumuz tüm arkadaşlara ulaşır.

Hepinize sevgi ve saygılar

sealking (TCH)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonoxe -- 10 Mart 2014; 19:28:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet eskileri yaad etmek güzel olacaktır diye düşünüyorum.
  • OLD SCHOOL :) ... TURK(TR) den selamlar...
  • Cod1, COd1 UO(ek paket), Cod2, Cod4, CodMW2, Battlefield 3, Battlefield 4.... eee? 2003'ten bu güne en çok oynadığım ve en çok aklımda kalan?

COD1 UO

TAKİPTEYİM
  • modern warfare 4 den umutluyum 3 studyo çalışacak/b]
  • Artık yazın yaklaşmasıyla beraber projeyi kısmetse 2014 Ekim itibariyle tekrar dile getirmeyi düşünüyorum ilgilisi olan arkadaşlara teşekkürler.
  • Arkadaş ben niye daha önce giriş yapmadım DH'ye. Yapalım tabi ki. COD2 günlerini özlüyorum açıkçası.

Ottoman-Spider'dan selamlar
  • vonoxe kullanıcısına yanıt
    yes medal of honor allield assault and wolfeinstein but not cod1
  • Yaz tatilinin ardından kısmet kış için birşeyler yapabiliriz. Bu topicten irtibatta kalalım arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.