öncelıkle herkese merhaba. elimde p2 350 mhz makınelerımm var. yenıden kuracam bu makınelerı. 1 tanesı şöle 1 sorun veriyor. NO PROCESSERO BİOS UPDATE FOUND . bu hatayı nasıl giderebilirim. makıneyı acele kurmam lazım. şimdiden teşekkür ederim
bios a gir load optimize default yap bakalım geçiyormu..
bios update istiyor anlamında bi uyarı ama o yaştaki biosun aklı update e yetmez ki garip bişe..
Yanlış anlamaman dileği ile. Bence sen o bilgisayarı kurmak yerine. imha etsen daha iyi olur... :)
arkadaşlar bana kalsa bu makıneyi kurmak yerıne kırarım . ama makıne dewlet malı. bende şu an askerım. bu fiii arihli makınelerı ne yazıkkı kurmam gerek. load defaul ta çözüm olmadı önceden de denemiştim yinede sağol :D
anladığım kadar bios çökmüş yeniden bios yüklemen lazım
walla bir bios değil herşeyı göçük duruma . neyse herkese teşekkür ederim. kalın sağlıcakla.anladım kı eskıden oldugu gibi dh teknik destege bolca uğramam gerek . eskisi gibi bolca yardımcı olmaya çalışacam sizlere. bilgi paylaşılırsa eğer değerlidir!!!!!!
ya tüm donanımın doğru çalıştığından emin misin?
biyerlerde bi arıza var gibi
bide bu arızayı ne yaparken veriyor onu bi söyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme