şimdi buna ben yeni ekran kartı alcam özellikle bi kart var kafamda sizce alsam nasıl olur kasmalar yaparmı veyada aldıgım ekran kartının vercegi performansı tam anlamıyla saglamazmı altta yazdıgım ekran kartı kafamdaki almak istedigim sizce nasıl olur ???
ASUS GTX550 TI GDDR5 1GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI
Anakartınızı belirtin.
asus dg41wv
o kadar yüksek akrta girme darboğaz olur 5670 - 6570 - 6670 ideal olacaktır
Benim 2007 yılında aldığım pcde ekran kartı aynı şekilde oldu kasayı bilgisayarcıya götürdüm uygun kartı taktılar.
ben şöle bişey eklim ben şimdi yani şu anki pc kasamda cogu şeyi sonradan aldım anakart örnegin 4 ay olcak ram de öle aynı aldım power 1 yıl oldu harddisk 1 yıl olmadı 3-5 ay sonra işlemci i5 alıp bu power ve harddisk ilave etcem yani kasa yapıp onları yanına koycam ondan ekran kartı onu örnek gösterdim ilerdede yeni kasaya kullanmak için sizce nasıl olabilir..
o zaman al ama i5 sistemini topalyana kadar bi performans bekleme karttan yarıyarıya performans kaybı olur kesin sistem toplarım dersen al zaten taktıktan sorna dediklerimi anlayacaksın
Al arkadasim sen sıkıntısızca. 690 matrix almiyorsun sonucta 550ti aliyorsun. Ileride bi Q serisi ucuz islemci alirsin o bile yeter cogu yerde. Ha oyunlari giderim 1920*1080 oynayacagim diyorsan zaten 550ti degil 690 matrix sana yetmeyecek oyunlar olacaktir elbet...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme