Şimdi Ara

Eski pokemon oyunları hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pokémon oyunları ile ilgili bi sorum var. Bu oyunlar neden hep 2'li şekilde çıkıyor?

Mesela;

- Pokémon Red ve Pokémon Green
    - Pokémon X ve Pokémon Y
    - Pokémon Black ve Pokémon White

gibi. Bu oyunların arasındaki farklar ne? Mesela Pokémon Black'i oynasak yeter mi? Hikayenin devamı için White'ı oynamaya gerek var mı?

Birde seriye hakim bi arkadaş bana oyun tavsiyesi yaparsa sevinirim. Şuan Gameboy Adv.'de Firered oynuyorum. Bitince Leaf Green'i oynamalı mıyım? Veya ne oynamalıyım? (Elimde GameBoy Advanced ve DSi var.)

• CH0PPER kullanıcısına yanıt
    Sanırım satış planı.Oyunlar genelde ikili çıkıyo.Ama nerdeyse tek fark bazı pokemonlar.Mesela efsanevi pokemon farkı oluyo.Bundan dolayı oyunun çok küçük bi bölümü de farklı olabiliyo.Mesela su efsanevisini denizli bi yerde bulurken lav efsanevisini volkanda buluyon gibi.Ama hikayenin devamı filan gibi bi olay yok. Zaten sonra üçüncü ve biraz daha kapsamlı oyunu çıkartabiliyolar.Mesela platinum,emerald gibi.Neyse tavsiye istiyosan elindeki konsollar için en iyi olanı heartgold,soulsilver derim. Oyun hikaye olarak baya uzun.Ama çıkıl zamanı gereği en kalitesi black 2 ve white 2.Ama emşn ol bi pokemonsever hepsini oynamak için elinden geleni yapar.Bende gameboy,dsi ve 3ds vardı.Firered,white,sapphire,X ve Omega ruby oyunlarını orjinal olarak oynadım.Diamond,pearl,Platinum,Emerald,Black 2 ve White 2 oyunlarını da r4 kart ve emulator aracılığıyla oynadım.Yani sadece ilk 2 nesil(red,blue,Gold,silver)i oynamadım.Ama onlar da heartgold ve firered in içinde mevcut.Tabi o zamanın grafikleriyle oynamak bi başka ama napalım.
    Sana tavsiyem bi şekilde hepsini oyna.Ben şimdi Pokemon sun ve moon oyununun çıkmasını bekliyom.Bu aralar Pokemon Go çıktı millet deli gibi oynuyo.Harika bişey bu biz pokemoncular için.Ama gerçek bi pokemonsver bilir ki en iyi pokemon oyunları ana seridedir.Yanş bahsettiğim oyunlar.Pokemon go filan hikaye yani.Tabi Bi yandan o da iyi gider.Eğer herhangi bir oyunla ilgili sorun olursa pm at hiç çekinme.Pokemon konusunda yardım etmekten mutluluk duyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Bende elimden geldiğince tüm oyunları oynamayı düşünüyorum hatta son oyunları için ileride 3ds veya 2ds filan almayı düşünebilirim.

Pokemon GO konusunda da, oynanış ve fikir güzel ama gelişmiş bi pokedex olmaktan öteye gidemedi gibi yorumlar duydum ve hak verdim. Oyuna eklenmesi gereken çok şey var bence (pokemon takası, friendly battle vs.). Ama bir yan oyun olarak gayet iyi bir oyun.

Tekrardan teşekkkür ederim
  • CH0PPER kullanıcısına yanıt
    Dediklerine katılıyorum.Zaten pokemon go nun beni sevindiren tarafı oyunun kendisinden çok millete pokemonu yeniden hatırlatması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.