ilk önce ksayı boyadım sonra yan kapak ta pleksi kullandım
önceki psu
şimdi sıra hıgh power 500watt psu yu takmaya geldi
sonra 12 cm ledli fan aldım ve sonuç pek hoşuma gitmedi ama güzel oldu genede
bn den bu kadar. aslın da kasayı eski pc satan bi bilgisayarcıdan buldum bem beyez dı ben dışını siyaha içini koyu kırmızıya fln boyadım dikkatınizi çekerim acemiyim ön plastik kısmıda normal kırmızı ve sıyah la boyadım şekilli olsun istedim kendini belli etsin aslında boyama ve yan kapağI keserken fotoları çekmiştim pc ye format attım 2 gün önnce o yüzden onları unutmuşum silinmişler neyse fazla uzatmıyayım yakında zaten phenom 940 işlmeci alıcam bi soğutucu ve onların fotolarını da koyucam emeğe saygı :D:D:D:D
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR. B irde bişi sorucam bn filim izlerken bazı sahneler de duraksamalar oluyo normalde 25 30 fps de izlediğim filim bazı sahnelerde 16 17 fps lere düşüyo bunun nedeni ne olabilir
evet dediğin gibi fan koca camın üstünde biraz acayip durmuş mod bilgim yok ama başka bir gözle bakıldıgında üstadlar varken benim konusmam gereksiz gerçi
güzel olmuş mu peki kasa
hiç kimse yorum yazmıyo arkadaşlar hiç mi beyenmediniz emeğe saygı diyorum
arkadaşlar fotonun kötü olduğunu biliyorum da bn fotoyu sormuyorum ki sizleri kasanın nasıl olduğunu soruyorum kötü mü iyimi idare edermi güzelmi .kusura bakmayın kaç gündür adam akıllı yorum yapılmıyo canım sıkıldı
arkadaşım hoş çalışma olmuş fakat: kasanın boyutu çok büyük olmuş masa altına vb. yere koyamassın mesela bu senin için bir dezavantaj.onun dışında kapağı komple plexi kesitr aydınlatmayı artır daha hoş bir çalışma elde edersin
Şık Ve Sade..İşte Budur
Şık olmuş
ekran kartı hd 3850 mi acaba
Farklı bir kasa olmuş gerçekten güzel
güzelde dahada güzel olabilirdi
Çift katlı bi apartman gibi süper olmuş...
Bence çok güzel olmuş, sıvı soğutma şart böyle kasaya. Sıvı soğutma uvler felan çok daha hoş olabilir.
Bu arada kaça aldın kasayı?
quote:
Orijinalden alıntı: linuxuzman
Bence çok güzel olmuş, sıvı soğutma şart böyle kasaya. Sıvı soğutma uvler felan çok daha hoş olabilir.
Bu arada kaça aldın kasayı?
dayan abi geliyo benımkıde ankaraya getiricem sen gor dıye :D ayrıca ekran kartı da 3850 degil 4850 anakart da k9a2 cf vide ızlerken takılmanın sebebı o anakartın kuzey koprusu cok ısınıyo hemde cooookkkk
Güzel olmuş
gercekten cok güzel duruyor tebrikler
Güzel olmuş eline sağlık.Yanlız bir önerim var.Bence kasayı masanın sağına al sonuçta bu kadar şeyi kendi zevkin için yapıyorsun,önce senin görmen gerek değilmi?Birde "R.I.P-Rest in Peace " nickli arkadaşın dediği gibi plexiyi büyütüp ışıklandırmayı arttırsan süper olur.