Şimdi Ara

Eski sevgilim (sözde) birisi asılıyor da...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar öncelikle dalga falan geçecekseniz ciddi ciddi bi' gidin. Neyse arkadaşlar önce durumu açıklayayım benim bir sevgilim vardı fakat birkaç insan yüzünden biz ayrıldık. Neyse belli ki o da beni seviyor ben de onu sadece bir süre böyle dedi ve aramız gayet iyi samimiyiz ve burası iyi hoş. Ee tabii illa birkaç hödük olacak, bir tanesi var fakat normal birisi olsa direkt konuşma derdim falan geçerdim. Ama bu X kişisinin (eski sevgilim) en yakın arkadaşı olan birisi var ve bu hödük onun arkadaşı. Neyse işte bugün dershanedeydik 5 tenefüs boyunca hep bu kızla takıldılar tabii bizim de aramız falan bozuk, ben de çaktırmıyorum falan. Bu hödük kızla gülüyor, eğleniyor, tuhaf tuhaf bakıyor falan. Ve ne yapayım bilemedim sizden de tavsiye istedim.

Dipnot: Hödük ve benim ortak bir sürü arkadaşımız var. (Belki bir şey derseniz falan diye)

• çek çıkışa tekme tokat ağız burun döv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

çek çıkışa tekme tokat ağız burun döv

Ciddi misin, bilmiyorum. Ama yapamam zaten çok basit daha yerim bunun arkadaşı var ya o bahsettiğim bunun ve onun arkası çok sağlam ben tayin ile gelmiş memur çocuğuyum ve zaten öyle kavgayla da işim yok
  • quote:

Ayh yok artiiiiik hangi devirdeyiz ayol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adı üstünde eski sevgili hiçbirşey yapamazsın yapsanda dayak yermissin zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayaktan başka çözüm önerin ne olabilir başka onu ben de düşündüm dayak yiyeceğimi anlayınca vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodknife31

quote:

Ciddi misin, bilmiyorum. Ama yapamam zaten çok basit daha yerim bunun arkadaşı var ya o bahsettiğim bunun ve onun arkası çok sağlam ben tayin ile gelmiş memur çocuğuyum ve zaten öyle kavgayla da işim yok

Öyle bi aptallık yaparsan kizin gönlünü bir daha alamazsın. Ben dövmedim bile sadece uyarıya bile zor gönlünü aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

quote:

Öyle bi aptallık yaparsan kizin gönlünü bir daha alamazsın. Ben dövmedim bile sadece uyarıya bile zor gönlünü aldım

Çocuk ile asla konuşmam ya da kavga edemem. Her çeşit dayak yerim. O yüzden daha da başka bi' yöntem var mı?

• Kız işine geleni yapıyor modern sevgililik standartlarına uygun davranıyor sen de böyle burda çırpınma 1-2 haftaya jale bulursun. Hadi gözlerinden öpüyorum başarılar.

• kız hangi yolun yolcusu belli. senden hoşlanıp bide o çocukla fingirdiyorsa ya sende akıl eksikliği var ya kızda namus eksikliği var. bi süre böyle nedir lan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

kız hangi yolun yolcusu belli. senden hoşlanıp bide o çocukla fingirdiyorsa ya sende akıl eksikliği var ya kızda namus eksikliği var. bi süre böyle nedir lan ?

Kardeş sen çok yanlış anlamışsın.

1) Kız sevmiyor, hödük asılıyor.

2) Ailevi ve uzun durum oralara hiç girmeyeyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

kız hangi yolun yolcusu belli. senden hoşlanıp bide o çocukla fingirdiyorsa ya sende akıl eksikliği var ya kızda namus eksikliği var. bi süre böyle nedir lan ?

Kardeş sen çok yanlış anlamışsın.

1) Kız sevmiyor, hödük asılıyor.

2) Ailevi ve uzun durum oralara hiç girmeyeyim

yav he he . o asılıyormuş. kız kuyruk sallamasa nereye asılıyor. defol git istemiyorum der olur biter. çok safsınız.aileviymiş kız sevse bi yolunu bulur senle konuşur zaten.
    o kızdan sana hayır gelmez arkadaş.
  • Yakın arkadaşım var o kız ile ortak olan şu an onunla konuşdum ve sorun bitti. Abartmanın anlamı yokmuş demek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

quote:

Çocuk ile asla konuşmam ya da kavga edemem. Her çeşit dayak yerim. O yüzden daha da başka bi' yöntem var mı?

Kızla konuş eğer yakınsanız o seviyorsa gerekeni yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 12 Ekim 2014; 17:21:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.