quote:Orjinalden alıntı: rubiel karnın şekerle dolsun yanakların öpülmekten solsun cüzdanını bücürler soysun bayramın kutlu olsun veya minareden atlarım bayramını kutlarım hoplarım zıplarım minareden atlarım, bayramını kutlarım böyle bi şey olması lazım onun
quote:Orjinalden alıntı: Tanıdık quote:Orjinalden alıntı: TheraFlu bende çok tereddütteyim barışmak istediğimden değil ama yanlış anlamasından korkuyorum aynen. BEnim amacım tekrar bişeyler yasamak değil. Sadece küslük kalmasın. ben olsam hıc bı sekılde donmezdım ama senın amacın farklı, farklı seylerın pesındesın
hala ona karşı birşeyler hissettiğini düşünecektir büyük ihtimal . Yine de kendin bilirsin arkadaşım.
quote:Orjinalden alıntı: Tanıdık ben sunu yazacağım... Bazen bir kelebeğin ömrü kadar hayat..Ne kırmaya gelir ne kırılmaya..Bayramın kutlu olsun [name] @sudaeriyenaspirin Evet sızı topladım ıste bu konuya bı acıklık getırın. Bazen kelimesini atarsan daha mantıklı bir cümle kurmuş olursunÇünkü hayat bir kere yaşanır.
quote:Orjinalden alıntı: *ORION* quote:Orjinalden alıntı: Tanıdık ben sunu yazacağım... Bazen bir kelebeğin ömrü kadar hayat..Ne kırmaya gelir ne kırılmaya..Bayramın kutlu olsun [name] @sudaeriyenaspirin Evet sızı topladım ıste bu konuya bı acıklık getırın. Bazen kelimesini atarsan daha mantıklı bir cümle kurmuş olursunÇünkü hayat bir kere yaşanır. doğru diyorsun Başka güzel ve etkileyici mesajı olan eklerse sevinirim..
quote:Orjinalden alıntı: foreverkobe quote:Orjinalden alıntı: hkn_01 Mutluluğun Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntün memur maaşı kadar düşük, geleceğin Demirel'in keli kadar parlak olsun. Mutlu bayramlar. Bunu öneririm
Adı üzerinde eski. Bırakın geçin uğraşmayın artık eskilerle.. Mesaj atmanız hala eskimediğini göstermekten başka bir işe yaramaz.