Şimdi Ara

Eski sevgilimi çok özledim . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
7.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leonidas

4 yıllık ilişkim kızın ailesi yüzünden bitti.
    Üzerinden 7 ay geçti hala acım ilk günki gibi aklıma bir kez bile getirmedim ayrılığı buldum ben eşimi diyordum kendi kendime.
    Hayatım alt üst oldu. Unutamıyorum hiçbir şekilde başkasını istemiyorum hayatımda.
    Öyle iyi anlıyorum ki seni.

başka bir kadını öpüp koklamak çok iğrenç çok uzak hocam 1-2 yıl böyle gider sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahat adam

daha ne ıstıyosun ıste hocam.. benımkı benı wa dan engelledı ertesı gün açtı sürekli bilinçaltımda şimdi o var. bu mesajı yazarken bıle arada basımı cevırıp telefona bakıyorum acaba bıldırım geldı mı diye. unutucaz kardeşim yapacak bişey yok.

hocam aslında benim başımdan 1 hafta önce falan ilginç olaylar geçti ümit verir gibi oldu ama bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominate

Ben 7.5 Senelik ilişkimi bitirdim, 1 seneyi biraz geçiyor anca anca toparladım kendimi. Takılma geçmişe geleceğe bak.

kusura bakmayın ama 7.5 sene çıkıp da söz,nişan yapmamak saçmalık.
  • Son yazdığım şeyleri okumamışsınız sanırım. Saçmalık olduğunu bende biliyorum. Zorla güzellik olmayınca olmuyor bu meselelerde... Ailesi yanaşsaydı kısa zamanda yapılacaktı o nişan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairos .

quote:

Üzerinden 7 ay geçti hala acım ilk günki gibi aklıma bir kez bile getirmedim ayrılığı buldum ben eşimi diyordum kendi kendime.
    Hayatım alt üst oldu. Unutamıyorum hiçbir şekilde başkasını istemiyorum hayatımda.

başka bir kadını öpüp koklamak çok iğrenç çok uzak hocam 1-2 yıl böyle gider sanırım

1-2 yılda geçse değişen birşey olacağını sanmıyorum durumumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

1-2 yılda geçse değişen birşey olacağını sanmıyorum durumumda.

reis vallahi uzun lafın kısası boku yemişiz

• quote:

quote:

hiç bi sosyal ağdan takıp falan etmeyeceksın whatsappta bıle olmayacak,bu şekilde daha cabuk unutuluyor

beni her yerden engellemiş zaten hocam

Olay neydi peki bu şekilde engelledi dostum
    Ümit yok mu ?

@Dominate

Sizin neden bitti, 7.5 yıllık ilişkinin bitmesi için büyük sorun gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

quote:

hiç bi sosyal ağdan takıp falan etmeyeceksın whatsappta bıle olmayacak,bu şekilde daha cabuk unutuluyor

beni her yerden engellemiş zaten hocam

Olay neydi peki bu şekilde engelledi dostum
    Ümit yok mu ?

@Dominate

Sizin neden bitti, 7.5 yıllık ilişkinin bitmesi için büyük sorun gerek

hocam en çok bu acıtıyor ben bu kadar karalanmayı hak edecek bir şey yapmadım ki . 3 sene mi verdim ben ona ama bu tavırlarını hak edecek bir şey yapmadım çok zoruma gidiyor yaptıkları.

• quote:

Neden bitti dostum, ailesi niye sorun çıkardı ki ?

@Kairos .

Tamam ama ne oldu dostum ? Sorun neydi ?
    Belki yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Neden bitti dostum, ailesi niye sorun çıkardı ki ?

@Kairos .

Tamam ama ne oldu dostum ? Sorun neydi ?
    Belki yardımcı olurum

Hocam ben yersiz kıskançlıklar yaptım fazla bunalttım . Ne bileyim çok başı boş şeylerden dolayı bitti pişman olup geri döndüm ama geç kaldın dedi yapabilecek bir şey yok sanırım .

• Kairos . kullanıcısına yanıt
    anlatmak ıstersen dınlerım dostum
  • quote:

anlatmak ıstersen dınlerım dostum

Hocam kuzeni kıbrısta askerlik yapıyor , kuzenini ziyarete gitmişler diğer bir kaç kuzeni ile beraber . Kuzenlerle beraber alkol almış zil zurna olduktan sonra beni aradı sesimi dinleyip kapadı ben geri aradım açmadı numaramı engelledi sonra telefonu kapadı . Sanırım pişman oldu ... Geçen gün facebookta engel atmıştı bi baktım engeli kaldırmış profilime falan bakmış ama 1 gün aradan sonra tekrar engel atabileceğini bilmiyordu sanırım 1 gün boyunca engel atamadı bende o ara denk geldim fakat bugün tekrar engellemiş . Yani ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum istiyor mu istemiyor mu çözemedim kafam allak bullak .
  • Kairos . kullanıcısına yanıt
    kızlar kontrol ederler hocam boyle,acaba napıyo ne durumda dıye. eskisinden iyiysen dönebilir aynıysan yada daha kötüysen dönmez. dönmekten kasıt ılla bırlıkte olmak degıl "aa arkadasız arada yaz unutma" gibi triplere girerler,salağa yatarlar diyim yada. altında bişey arama umutlanma bana kalırsa
  • rahat adam kullanıcısına yanıt
    Yaramı deştiniz gece gece

Hocam istediğin zaman yazabilirsin falan dedi benimki, ertesi gün yazdım cevap bile vermedi nasıl uyuz oldum anlatamam

• quote:

kızlar kontrol ederler hocam boyle,acaba napıyo ne durumda dıye. eskisinden iyiysen dönebilir aynıysan yada daha kötüysen dönmez. dönmekten kasıt ılla bırlıkte olmak degıl "aa arkadasız arada yaz unutma" gibi triplere girerler,salağa yatarlar diyim yada. altında bişey arama umutlanma bana kalırsa

umudum zaten hiç yok hocam ne umudu boş beleş yaşıyorum
  • Önce bir kız gelicek bu kız sana onu unutturacak ama sen o kızı sevmiceksin hiçbir zaman.O yüzden fazla üzmemeye çalış o kızı.Asıl olan ikinci gelen kız olucak onu seveceksin işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

Önce bir kız gelicek bu kız sana onu unutturacak ama sen o kızı sevmiceksin hiçbir zaman.O yüzden fazla üzmemeye çalış o kızı.Asıl olan ikinci gelen kız olucak onu seveceksin işte.

bu dediğinize inancım 0 hocam sevemem gibi geliyor
  • Bende 1.5 yıllık sevgilimden ayrildim 1 ay once. Acısı hala taptaze. Durup dururken cekti gitti. Hic bi sebep yokken. Kızla harbi harbi gelecege yönelik düşünüyordum. Yanlis yapti bana. Kimseyi sevmemeyi,kimseye guvenmemeyi öğretti sagolsun. Ondan nefret etmek istiyorum. Ama böyle hava kararinca yalniz Kalinca aklıma geliyor, kiyamiyorum yaptıklarına rağmen yinede keşke yanımda olsa diyorum. Ben sevmistim be

• Gördüğüm kadarıyla bi sürü kalbi paramparça kişi var forumda
    belli bir zaman sonra
    Her şey iyi gidiyor diyorsun sonra bi şarkı duyuyorsun dem tutuyor kirpikler,dans ediyor damlalarla nihayetinde bir türkünün saflığı gibi tertemiz oluveriyor gözbebekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mouhan -- 16 Şubat 2015; 11:51:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mouhan

Gördüğüm kadarıyla bi sürü kalbi paramparça kişi var forumda
    belli bir zaman sonra
    Her şey iyi gidiyor diyorsun sonra bi şarkı duyuyorsun dem tutuyor kirpikler,dans ediyor damlalarla nihayetinde bir türkünün saflığı gibi tertemiz oluveriyor gözbebeklerim

aynen öyle hocam insan kendini bir yere kadar kandırabiliyor ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.