Şimdi Ara

Eski Sevgilimi Nasıl Unutabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç bir insan acı çektiği şeyi unutmaz. En basit örneği , sıcak bir şeye dokunursun ve yıllarca bu seni sıcak tehlikelidir düşüncesine sevk eder.
    Ben ve ağabeyim senin durumuna düştük. Ağabeyim 2 kere ben 1 kere..
    Bu 2 kısımlı bir kurtulma durumu..

1. 4,5 ay gibi bir sürede anlamsız triplere,korkulara,acılara maruz kalırsın başka kadınları gözün görmez kendini de salarsın. Ama bu aydan kurtulmanın tek yolu vardır.
    Bu duruma alışmak. Yapacak hiçbir şey yok kimsenin iradesine,sevgisine sahip olamazsın. Oda bir insan seçme içgüdüleri var tercihlerini kendine göre yapmış.Sen bu durumda yapacağın ilk adım bununla yaşamaya alışmak. Sevme veya unut demiyorum. Sevebilirsin , unutamazsın da .. Ama artık bunun sıradan bir şey olduğuna kendini inandır. Olmadı , herkes istediğini alamıyor böyle yaşamak zorundasın.

2. Bu adım efsane noktadır. Tam unutamazsın ama onun yerine öyle birisi gelir ki eskiden günlük hatırladığın eski sevgilin artık ayda 1 olacaktır. sonra yılda 2,3 sonra bu kızla devam ederken başka serüvenlere kapılacaksın.. Artık tahta o değil yenisi var ve onunla mutlu olacaksın. Ha aklına eski sevgilin gelmeyecek mi?
    Asker arkadaşında ara sıra arklına gelir lafı açılır , acıların , sevgiden yöne acıların tazelenir ama inan bana ilk 4,5 aydan kat kat daha az acıtır. 2 sn düşünürsün amaan dersin başka bir şey düşünürsün..

Şuanlık tavsiyem başka uğraşlara yönel aklına o gelirse başka şeyler düşün. Oyun oyna vs..

Allah her daim seninle

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Hiç bir insan acı çektiği şeyi unutmaz. En basit örneği , sıcak bir şeye dokunursun ve yıllarca bu seni sıcak tehlikelidir düşüncesine sevk eder.
    Ben ve ağabeyim senin durumuna düştük. Ağabeyim 2 kere ben 1 kere..
    Bu 2 kısımlı bir kurtulma durumu..

1. 4,5 ay gibi bir sürede anlamsız triplere,korkulara,acılara maruz kalırsın başka kadınları gözün görmez kendini de salarsın. Ama bu aydan kurtulmanın tek yolu vardır.
    Bu duruma alışmak. Yapacak hiçbir şey yok kimsenin iradesine,sevgisine sahip olamazsın. Oda bir insan seçme içgüdüleri var tercihlerini kendine göre yapmış.Sen bu durumda yapacağın ilk adım bununla yaşamaya alışmak. Sevme veya unut demiyorum. Sevebilirsin , unutamazsın da .. Ama artık bunun sıradan bir şey olduğuna kendini inandır. Olmadı , herkes istediğini alamıyor böyle yaşamak zorundasın.

2. Bu adım efsane noktadır. Tam unutamazsın ama onun yerine öyle birisi gelir ki eskiden günlük hatırladığın eski sevgilin artık ayda 1 olacaktır. sonra yılda 2,3 sonra bu kızla devam ederken başka serüvenlere kapılacaksın.. Artık tahta o değil yenisi var ve onunla mutlu olacaksın. Ha aklına eski sevgilin gelmeyecek mi?
    Asker arkadaşında ara sıra arklına gelir lafı açılır , acıların , sevgiden yöne acıların tazelenir ama inan bana ilk 4,5 aydan kat kat daha az acıtır. 2 sn düşünürsün amaan dersin başka bir şey düşünürsün..

Şuanlık tavsiyem başka uğraşlara yönel aklına o gelirse başka şeyler düşün. Oyun oyna vs..

Allah her daim seninle

+1 oy bastım kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Unutmak yoktur kardeş alışmak vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisiliklikisi

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkalcılıkcı

quote:

Orijinalden alıntı: MyCawres

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkalcılıkcı

Unutamazsın,sevdiği birini unutamaz insan. Düşünmemeyi başarırsan,hayatına devam etmeye çalışırsan mutlu olursun. Ama yine de ne olursa olsun onunla olan anılar geçmicek. Boşuna kendini yıpratma bununla yaşamayı öğren

doğru söylüyorsun.yeni biriside karşıma çıkmaz bu yaştan sonra. düşünmemek o kadar zor ki... işte,sokakta,evde sürekli aklımda. hele ki beraber sarmaş dolaş yürüdüğümüz yollarda aklıma geliyor gözlerim doluyor..

Seni çok iyi anlıyorum emin ol. 25 gün kadar önce çok sevdiğim bi kızı terkettim,aptallıklarım yüzümden sonra da kaybettim. Bu sürede hayatıma biri girdi çıktı ama olmuyor. Onun yeri dolmuyor,onunla sarmaş dolaş yürüdüğün yollarda hüzünlenme olayını da çok iyi biliyorum. Bi mekanda canlı müzikte sizin şarkınız çalınca tuvalete gidip duvarı yumruklamanın ne demek olduğunu da biliyorum. Alışıcaz alışmak zorundayız,kız sizi sevmiyor artık bu konuda şanslısınız. Ben sevdiğim ve beni seven birinden ayrıyım inanın bu daha acı. Nolursa olsun hayat devam ediyor,gündüzleri bi şekilde geçirirsin gece de uyursun. Zamanla her şey değişir

Hocam mevzuyu acar misin azcik. Hem sen seviyon hem o nasi ayrildiniz ki o zaman?

Seninle yapamıyorum ayrılalım diyip,kızı kendimden soğutmak için her türlü boku yiyince mümkün oluyor. Yaptığım aptallıkların cezasını çekiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakkalcılıkcı kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma da sen bu yontemi dizilerden falan mi öğrendin? O ne oyle ya simdi hatirladim zengin kiz fakir oglanda da vardi. Erkek fakir oldugu icin kiza kotu davranip kendinden soğutmaya calisiyodu. Sen de haketmisin

• Unutamazsın hocam. Sadece zaman geçtikçe daha az hatırlarsın. Her zaman kalbinin bi köşesinde kalicak o, asla unutamıyor insan.

• Unutamamassın be hocam bi nebze unutmak istiyorsan başka kıza sağlam gönül vermen lazım ama öyle birisi olucak ki onu gördüğün zaman hiç o aklına gelmeyecek.

Edit: sana ayrıyetten barış manço dan unutamadım şarkısını öneriyorum iyi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordimus -- 1 Kasım 2015; 0:17:59 >
  • Unutamazsın anca alışırsın
    Kimse alışmak istemiyor ya onsuzluga alışmak ne demek cok iyi bilirim keske yasamasak bunları ama herkes yaşıyor bi şekilde geçiyor zamanla düzene oturur bişiler sabret

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.