Bildirim
eski sevgilimin hediyelerini yaktım [SSLİ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Banane lan banane!!!!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onunla fakiri sevindirirdin
Anılar yakılmamalı, özellikle meyvesi solmuş bir sevgi hiç. -
İncik Boncuktan başka bir şey yok zaten.doğayı kirlettiğine değmez,çöpe ataydın bari geri dönüşüme giderdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: boilermaker
Anılar yakılmamalı, özellikle meyvesi solmuş bir sevgi hiç.
/> -
quote:
Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER
İncik Boncuktan başka bir şey yok zaten.doğayı kirlettiğine değmez,çöpe ataydın bari geri dönüşüme giderdi.
valla kuru kuru çöpe attıklarım kozmetik ürünleriydi sadece. o da oramızı buramızı yakmayayım diye güvenlik sebebiyle attım. -
Bostancı sahili,sinema
Yakarken tekbir çektin mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: PAUL WALKER
Bostancı sahili,sinema
Yakarken tekbir çektin mi?
böyle oyuncak ayı felan olsaydı elimde videosunu bile çeker atardım :D :D :D -
yazık etmişsin. en azından forumdaki insanlara dağıtsan daha iyi olabilirdi ileride çocuğumuz olursa hava atardık çok can yaktık diye -
quote:
Orijinalden alıntı: tallman tales
yazık etmişsin. en azından forumdaki insanlara dağıtsan daha iyi olabilirdi ileride çocuğumuz olursa hava atardık çok can yaktık diye
bir tek parfüm neyin vardı onu verebilirdim ama onu da kırıp aynı yerde imha ettim. -
Afrikalı çocukları doyurabilirdin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Umutcan
Afrikalı çocukları doyurabilirdin.
kafamı toplayayım onunla ilgili bir planım var zaten. onunla yapacaktık ama tek kaldım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X