Şimdi Ara

eski sevgilimin hediyelerini yaktım [SSLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce ayrılmak zorunda kaldığım kız arkadaşımın hediyelerinin benimle kalmasının, bana can sıkıcı bir gerginlik vereceğini düşünüp hediyelerini paketleriyle beraber yaktım. Ancak içim hiç soğumadı, kendisinden almam gereken bir iki şey olduğu için irtibatımı koparmamıştım ancak kendisi cevap vermeyince ondan da vazgeçip her şeyi yaktım. Kendisine de bu fotoları yolladım ancak cevap yine gelmedi. Kendisinin şuan içinde bulunduğumuz durumdan ne kadar etkilendi bilmiyorum. Üzüldü mü veya sallamadımı gibi ancak kendisininde bir miktar üzülmesini dilerdim açıkcası. Sizce bir şeyler yapmam gerekir mi yoksa bu kadarı yeter haklıyken haksız duruma düşme mi dersin ?
     eski sevgilimin hediyelerini yaktım [SSLİ] eski sevgilimin hediyelerini yaktım [SSLİ]

• Banane lan banane!!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onunla fakiri sevindirirdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anılar yakılmamalı, özellikle meyvesi solmuş bir sevgi hiç.
  • İncik Boncuktan başka bir şey yok zaten.doğayı kirlettiğine değmez,çöpe ataydın bari geri dönüşüme giderdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Anılar yakılmamalı, özellikle meyvesi solmuş bir sevgi hiç.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

İncik Boncuktan başka bir şey yok zaten.doğayı kirlettiğine değmez,çöpe ataydın bari geri dönüşüme giderdi.

valla kuru kuru çöpe attıklarım kozmetik ürünleriydi sadece. o da oramızı buramızı yakmayayım diye güvenlik sebebiyle attım.
  • Bostancı sahili,sinema

Yakarken tekbir çektin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Bostancı sahili,sinema

Yakarken tekbir çektin mi?

böyle oyuncak ayı felan olsaydı elimde videosunu bile çeker atardım :D :D :D
  • yazık etmişsin. en azından forumdaki insanlara dağıtsan daha iyi olabilirdi ileride çocuğumuz olursa hava atardık çok can yaktık diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: tallman tales

yazık etmişsin. en azından forumdaki insanlara dağıtsan daha iyi olabilirdi ileride çocuğumuz olursa hava atardık çok can yaktık diye

bir tek parfüm neyin vardı onu verebilirdim ama onu da kırıp aynı yerde imha ettim.
  • Afrikalı çocukları doyurabilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Afrikalı çocukları doyurabilirdin.

kafamı toplayayım onunla ilgili bir planım var zaten. onunla yapacaktık ama tek kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.