Şimdi Ara

Eski Sevgilinizi Özlemiyor Musunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çünkü onda anıların var. O'nda bi parçan kaldı senin. O günleri beraber geçirdiniz. Onun gözlerine baktın. Onu öptün. Benim aklıma geldikçe kafayı yiyorum nasıl bu kadar rahatsınız
  • Unutmuştum tam da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmdd

Çünkü onda anıların var. O'nda bi parçan kaldı senin. O günleri beraber geçirdiniz. Onun gözlerine baktın. Onu öptün. Benim aklıma geldikçe kafayı yiyorum nasıl bu kadar rahatsınız

Bunlari dusunursen hayattan zevk alamazsin. Sen suan onu dusunurken o kim bilir hangi elemanla canim cicim konusuyor.

• henüz olmadı

• hagi10best kullanıcısına yanıt
    Hatalar yapabilir insan. Ama bu kadar soğukkanlı yaklaşmak taş kalpliliktir
  • Gülüşünü yediğim gözümün önüne geldi. 2 sene oldu. Bir kere kavga etmedik, bile bile ayrılmak zorunda kaldık. Ondan sonra kız ve arkadaş konularında duvara çarptım. Gençliğimin en güzel yıllarında, kalabalık içinde yalnızlık çekiyorum. Aklıma getirmeseydin olmazdı sanki konu sahibi

• Dost tavsiyesi o çoktan yeni maceralara atılmıştır kardeşim sende yeni hatunlara bakacan ağlayıp sızlamanın anlamı yok çivi çiviyi söker

• hierakles kullanıcısına yanıt
  • Sevgili demişken, ortaokuldayken bi kızla çıkmıştım. Sonra kızın başka birini sevdiğini ama çocuğun pas vermediğini, kızın da unutmak için benimle çıktığını öğrenmiştim. Şimdi aradan 4 sene falan geçti bu akşam maçımız vardı, bi baktım karşı takımda o çocuk 1.87 cüvarı, sarışın, yakışıklı ve kaslı. Ayrıca 30 civarı sayı attı onun yüzüne yenildik İlginç oldu yani bu da böyle bir anımdır saygılar

• Olmadı ki eskisi olsun

• mmmdd kullanıcısına yanıt
    Yangına körükle gidiyorsun :D

• konu ve ben

Eski Sevgilinizi Özlemiyor Musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sihnizinir -- 25 Aralık 2014; 0:41:06 >
  • Canım acıyor, içimde fırtınalar kopuyor bildiğin kendimi bitiriyorum...
  • Ozlesem ne fayda ? Gel 5 dakika konuşalım yıllar böyle kolayca çöpe atilamaz dedim ben kafamda bitirdim söyleyeceklerin bir anlam ifade etmiyor ve etmiyecek dedi istemeye istemeye Eyvallah dedim . Yani artık özlemek için bile baya geç . Bununla yasiycaz her ne kadar istemesemde acı bir tecrübe olarak kalicak .

• Er ya da gec elbet bir baskasi girecek hayatiniza ve onu unutturacak, her seyinizi kaybedin umudunuzu kaybetmeyin.

• Sunuda asla unutmayin bir kiz eger ayriliyorsa kesin aklinda birisi vardir. Onun icin kesinlikle kendinizi hirpalamayin yol verin.

• Three Days Grace Last To Know ve Gone Forever dinleyin iyi Efkarlanıyorsunuz

• kelmüftü kullanıcısına yanıt
    +6264156288265256272862728

• Hangi eski sevgili

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.