Şimdi Ara

Eski Silkroad - 2002 Videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı metin2 2002deki hali grafikleri berbat
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Valla ben de şahsen sro nun en zevkli olduğu dönemde başladım çok şükür :) 2007 ocağı.. 80 lvl yeni gelmiş.. skiller 70 te.. eldorado açılalı 2 hafta bile olmamış.. eu yok.. ****ot yok.. hatta premium bile yok.. PRemium u eklediklerinde birşey çaktı kafamda. geleceğimi gördüm ne ? eyvah dedim parası olan konuşcak galiba bu oyunda. sonra avatar, silk petleri, pre plus , devil spirit falan.. çığrından çıktı gidiyoruz biyere ama bakalım. joymax artık para kazanma hırsını bi tarafa bıraksa iyi olur yoksa çok adam kaybedicek. geçen gün arkadaşların ısrarıy la World of Warcraft a başla-dım ( -yamadım :P )
    Oyun çok dandik.. ne grafik ne ses ne skiller hiç birşey zevkli değil, çekici değil ( bana göre ) ama oyunun kalitesi var arkadaş. birkere cd sine para veriyosun. aylık parasını yatırıyorsun 30 küsür lira. mis gibi kaliteli oyun oynuyorsun. bugün arkadaş dedi bana : "sen sro ya para harcadıkça benim içim acıyor " Yaw oyunun oyuncuları kalite başlı başına.. bizdeki gibi 10- çoluk çocuk yok oyunda. ağırlık yetişkin. herkes çok saygılı.birbirne küfreden görmedim :S. Şimdi şuda var sro eğer paralı, cd halinde raflarda satılsaydı hayatta tutmazdı . çünkü joymax hiç birşekilde reklam işini beceremezdi. batarlardı..wow öylemi adamların öyle reklam stratejileri varki bizim dandik haber bültenlerine bile çıktı 80 level patch i geldiğinde millet kapılarda yatıyor falan diye. al sana mis gibi reklam. gelde merak edip başlama oyuna.. şahsen wow beni sarmıyor. ama en kalite online oyun.. Sro nun gözünü para kazanma hırsı bürüdü. eğer ilk başlardaki gibi bot lara göz açtırmasalardı, gm ler eskisi gibi aktif olsaydı sıksık eventler yapsalardı.. kasmak okadar zor olmasaydı .. ( benim arkadaş 15 tatilde 70 lik çarını 80 yaptı wow da.. bot mot yok tabi.. ) öyle questler varki aklınız durur. sanki online gta oynuyorsunuz. sınırsız görevler bizdeki gibi git kes,topla,getir,git,gel görevleri yok.. öyle şeyler varki. millet sırf yaratık öldürerek kasmıyor.. quest yaparak kasıyorlar ve kolay kasılıyor . oyüzden oyun , oyuncuları sıkmıyor. sro da git 1000 yaratık kes, 100 torba topla.. bayıyor. 1 gün sırf elle kastım hiç unutmuyorum 84 tüm galiba yada 86.. cuma gecesi 1 -2 gibi başladım.. o gece uyumadım ertesi sabah devam, öğle oldu akşam oldu, akşam 22:00 dı.. yani ortalama 20 saat elle kasmıştım sizce yüzde kaç ? %8 !! bunu arkadaşlarıma dediğimde bana güldüler.. wow da benim oynadığım kadar kassaydı bi adam belki 2 level kasmıştı. bilemiyorum joymax adam gibi bişiler yapmalı. öncelikle oyun içi sistemleri baya bi değiştirmeli.. GoldBot ları tamamen ortadan kaldırmalı. oyuncular gold sıkıntısına düşünce harbi oyunla içli dışlı olmak zorunda kalıyorlar. böylece insanlar dayanışma içine girer. Bot kullananlardan botu bırakanlar bile olabilr. Bot çulara tavır alınır oyunda . dışlarlar onları , pk ypamaya çalışırlar ve daha birsürü şey.. ama şu bi gerçekki, oyun hiç birzman 2007 temmuz öncesine dönemiycek

haklısın bn 2006 ekimde basladım o zamanki oyunu gercekten çok arıorum ve sro yu bıraktım

• Beyler Herşey Test Beta Başlar Sorunlu Başlar Düzelir Şaşılcak Birşey Yok O Yuzden Beta İşlere Bulaşmasak İyi Olur Tam Çıkınca Başlamak Sorunsuz Olur Her Zaman Dikkatını Çektimi Söz Konusu
  • bence o zmnda grafik daha güzel
  • 4 yıldır oynuyorum ben bu oyunu. Vallaha ozamanlar çok daha güzeldi oyun grafik falan gayet iyiydi. Tek farkı çoluk çocuk yoktu...
  • Aynı metin2
  • Paylasım Iıcın Tesekkurler Harbiden Sro Cok dEgismis XD
  • uzun zamandır silkroad oynamıyorum bir sorum var hala eskisi gibi aynı yollardan yürüyen binlerce gold bot varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicer

Şimdi bu videoyu izliyen bazı kişiler " Ben 2002den beri oynuyorum" der

Ben 2005 ten beri oynuyorum yanlış hatırlamıyorsam 5-6 server vardı ozamanlar ama bence şimdiki halinden daha güzeldi europ felan yoktu mis gibi nereye baksan çinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greatfist -- 11 Mart 2009; 21:09:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: System_muro

bence o zmnda grafik daha güzel

gözünmü bozuk yoksa çokmu iyi görüyor
  • Hatunda iyi kıvırıyor yalnız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.