ELİMDEKİ SİSTEM ------------------------- CORE 2 DUO E 6600 PALİT 8800 GTS GİGABAYT P-965 DQ6 KİNGSTON 2GB DDR2 667 MHZ RAM JAGUAR 700 WAT GÜÇ KAYNAĞI 250 GB HARDİSK
İki gün önce elektrik kesintilerinden dolayı pc hiç bir şekilde elektirk almıyordu bunun üzerine bir pc servisine gttim ve bana güç kaynağıını yandığını söylediler bende bunun üzerine aldığım yere gittim ve güç kaynağını test ettirdim güç kaynağı sağlam cıktı.Tekrar götürcem sanırım anakart yada işlemci yandı yada diğer bileleşnlerinde bir zarar.Eğer ciddi bir hasar var eliaremde ki 8800 GTS ile JAGUAR700 WATLIK GÜC KAYNAĞINI OLURSA KASAMI KULLANARAK
CORE İ 5 VE 7 SERİSİNİNDEN OLUŞAN BİR SİSTEM TOPLAMAK İSTİYORUM FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM 1000 ile 1500 TL ARASINDA Kİ ÖNERİLERİNİZ NELER OLUR
Gosterdiginiz ilgi icin cok sagolun.Pc nin kullanim alanlari basta oyun muzik ayrica sql eclipse visiual studio ve matlab programlari icin.Kanimca core i5 serisinin yeterli gelecegine inaniyorum ama sonucta birazda ileriye yatirim yapmak istiyorum.Suan mevcut sistem icinde boyle bir suurla hareket etmistim
Zamaninin p 965 dq6 gibi bir saglam icim rahat bir sekilde kullanabilcegim bir anakart istiyorum.8800gts gercekten verdigim parayi hak ediyor cyrisi haric 19 inc monitorumda full ayarda oynayamadigim oyun henuz cikmadi .
Core5 ile core 7 arasinda cok fazla performans farki varmi elimde thermaltek big vapon sogutucu var lga 775 icin bunu core i mimarisinda kullanabilirmiyim