Merhaba arkadaşlar sizlerin sayesinde topladığım 4-5 yıllık bilgisayarım artık idare etmemeye başladı.Yeni bir sistem toplayacağım 0 dan fakat bu bilgisayarıda kardeşim kullanıyor ve buna da biraz iyileştirme yapmak istiyorum.
Sorun:Topladığım yıllarda CS GO ' da 1920x1080 Full High oynayabilirken şuan 1024x1080 en düşük ayarlarda bile takılmalar oluyor.Kardeşim genelde strateji oyunları oynadığından dolayı pek yükseltmeye de gerek yok sadece eski performansına dönmesini istiyoruz.İşte sistem ;
Sistem: Anakart:Gigabyte GA-880GM-UD2H İşlemci:Amd phenom ii x4 955 3.2ghz Ekran Kartı:Amd Radeon Hd 6870 1 gb Ram:Kingston 2 gb (Bir 2 gb daha var fakat şuan kullanım dışı taktığım zaman mavi ekran alıyorum.) Hdd: Seagate 1 tb
Ana hatlarıyla sistem bu şekilde arkadaşlar.Ram yenilemesi yapacağım ve bir ssd düşünüyorum.4-5 yıl içerisinde 2 kez ekran kartı 1 kez de işlemci değiştirdim fakat beni idare ettiği için aynı parçaları aldım.Şuan performansı çok düşük.Yardım edenlere şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.İyi forumlar
Ramı 8gb ekran kartınıda Radeon 280 veya 280x ile degistirmeni tavsiye edicem hepsini ikinci el olarak tedarik edersen sana 500 Tl ye gelir.
HaRdWaReMaNiaCH
kullanıcısına yanıt
Tavsiyeniz için çok teşekkürler söylediklerinizi değerlendireceğim.Bu arada SSD hakkında ne düşünüyorsunuz ? Açılıp kapanması ve oyuna girişlerde çok yavaş.Şuan da Ram'in 2 olmasıda büyük bir etken fakat sorayım dedim.
Kesinlikle ramden kaynaklıdır. Tabiki butceniz varsa SSD alabilirsiniz lakin bu sisteme cokda gerekli oldugunu dusunmuyorum siz bilirsiniz.
HaRdWaReMaNiaCH
kullanıcısına yanıt
Tekrardan teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.Az önce bir format attımda yazılımsal birşey değil Malum emektarında nefesi bir yere kadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme