Şimdi Ara

ESKİ YAPIM BİR FİLM ARIYORUM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babası eskiden ünlü bir piyanist olan bir adamı konu alan film arkadaşı ile beraber gösteriler hazırlıyor.Babasının yolundan ilerleyip bekar hayatı sürerken bir yandan da yeni bestelerle uğraşıyor.Arkadaşı ise insanların gölgelerinin perdeye yansımasıyla oluşan bir tür sanat dalı "//ismini bilmiyorum ondan açıklıyorum//" ile uğraşıyor bizim başroldeki karakter ise bu gösteri için besteler hazırlıyor.Bir çok tiyatro ile görüşüp sahne almak için uğraşıyolar derken kendinden yaşça büyük bir kadını görüyor ve aşık oluyor.Kadın 3 çocuklu eski eşi çok zengin ve eski eşinin işini devam ettirdiği için hala onun söylediği gibi yaşıyor bir nevi.Bu ikili arasında geçen aşk hikayesini konu alan bir film.Sonunda kadın rest çekip lüx hayatından vazgeçip taşınıyor adam ise kendi işinden vazgeçip kadını buluyor.Tadilatı devam eden bir evin bahçesinde beraber yaşama kararı aldıkları sırada çocuklar ve bu iki karakter eğlenirken film bitiyor.Tahminimce çok eski bir film.Fransız yapımı bir filme benziyordu.Tesadüfen denk gelip izlediğim ve sonrasında büyük bir şansızlık ile kaybettiğim bir film.Bu filmi bilen var mı ? Yoksa bile nasıl bulabilirim fikri olan var mı ? Vakit ayırıp ilgilenen herkese teşekkür ederim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski bir Türk filmi arıyorum
    12 ay önce açıldı
    Bir film arıyorum..
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.