Şimdi Ara

eskiden bir çizgi film vardı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
21.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoksi

vay be 5 yıldır kimse bulamamış ya
    Adamlar yazmışlar işte "captain planet and the planeteers" diye, konuyu hiç okumadan mı cevap yazıyorsunuz siz.

eskiden bir çizgi film vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Adamlar yazmışlar işte "captain planet and the planeteers" diye, konuyu hiç okumadan mı cevap yazıyorsunuz siz.

eskiden bir çizgi film vardı

Alıntıları Göster
    Bi an konuyu ben mi açtım acaba diye sordum kendi kendime çünkü ilk kez benim adımda birini görüyorum; Öner.

• Sanırım 5 yüzüklü çocuk vardı,bunlar Ateş,Toprak,Rüzgar,Su ve Düşünce yüzükleriydi.
    Bunlar birleşince büyük güç adında çok iyi insanlara ve doğaya yarar sağlayan çevreci bir adamı oluşturuyorlardı
    Bu adam büyük güçtü ve aynen şöyle diyordu.
    B E N G Ü Ç L E R İ N İ Z İ N T Ü M Ü Y Ü M B E N B Ü Y Ü K G Ü C Ü M
    Adam dediğim şöyle kocaman birşeydi,yeşil dev in insan versiyonu yani.

Bir bölümde bunlar birbirine küsmüşlerdi ve ayrılmışlardı,herkes bir tarafta yine insanlar yararına bu yüzüklerini kullanıyorlardı
    Ama büyük güç oluşamıyordu çünü ayrıydılar.O bölümde de başka bir beş kişi vardı onların da yüzükleri vardı
    Ama kin nefret öfke gibi yüzüklerdi bunlar bunlar birleşince de büyük gücün aksi bir güç oluşmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orijinalden alıntı: hackertarkan

arkadaşlar ben bi çizgi adını bulamıyorum yardım edersenez iyi olur
    bi çocuk vardı onun bi hayvanı vardı böyle büyük beyaz bi köpeğe benziodu yani ejderha kadar büyük uçabiliodu çocuk üstüne biniodu bu hayvanın böyle maceralara falan gidiolardı ismini hatırlıyamıyorum bir hikaye anlat mıydı , en iyi hikayemiydi bilemiorum

O hayvan kaz'dı.
    Çizgi filmin adı da UÇAN KAZ NEILS mi ne öyle biseydi

Öner yok o değil o Nils ve Uçankaz onu biliyorum Burdaki yaratık baya köpekti Şöyle bir köpek düşün uzun ince ce büyük Ejderda gibi bir köpek ama öyle saldırgan korkutucu değil konuşuyodu bu yaratık ama yani güzel bir yaratıktı sihir falanda yapabiliyodu yanılmıyosan. Mesela bu yaratığana sürekli binen çocuk çok küçük bir karı kocanın evine gidiyolardı o adamla kadın çok küçük evleride küçük yani o yaşlı küçük adam icatlar yapıyodu her bölüm yeni icatlar falan İşte bu çocuk o eve gittiğinde bir sihir gibi bişeyle küçülüp eve giriyodu Hatta bir gün çocuk evdeyken sihir bozulmuştu Çocuk birden büyüyüp evin çatısını kırıp kafası ordan çıkmıştı eğer hatırlayabilirsen çok makbule geçer Çünkü ordaki müziği bir kere daha dinlemeden ölmek istemiyorum ve çizgiyi bir kere daha seyretmem lazım :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

arkadaşlar ben bi çizgi adını bulamıyorum yardım edersenez iyi olur
    bi çocuk vardı onun bi hayvanı vardı böyle büyük beyaz bi köpeğe benziodu yani ejderha kadar büyük uçabiliodu çocuk üstüne biniodu bu hayvanın böyle maceralara falan gidiolardı ismini hatırlıyamıyorum bir hikaye anlat mıydı , en iyi hikayemiydi bilemiorum

O hayvan kaz'dı.
    Çizgi filmin adı da UÇAN KAZ NEILS mi ne öyle biseydi

Öner yok o değil o Nils ve Uçankaz onu biliyorum Burdaki yaratık baya köpekti Şöyle bir köpek düşün uzun ince ce büyük Ejderda gibi bir köpek ama öyle saldırgan korkutucu değil konuşuyodu bu yaratık ama yani güzel bir yaratıktı sihir falanda yapabiliyodu yanılmıyosan. Mesela bu yaratığana sürekli binen çocuk çok küçük bir karı kocanın evine gidiyolardı o adamla kadın çok küçük evleride küçük yani o yaşlı küçük adam icatlar yapıyodu her bölüm yeni icatlar falan İşte bu çocuk o eve gittiğinde bir sihir gibi bişeyle küçülüp eve giriyodu Hatta bir gün çocuk evdeyken sihir bozulmuştu Çocuk birden büyüyüp evin çatısını kırıp kafası ordan çıkmıştı eğer hatırlayabilirsen çok makbule geçer Çünkü ordaki müziği bir kere daha dinlemeden ölmek istemiyorum ve çizgiyi bir kere daha seyretmem lazım :D

Alıntıları Göster
    Sebastian ve Belle demeyin çünkü oda değil ilk gördüğümde benide heyecanladırdı ama değil
    ayrıca evet benim çizgi filmdeki köpeğe benzeyen yaratıkta beyazdı böyle uçuyordu bulutların üstünden falan sihirli diyarla gidiyolardı
    20 yaşındayım 6 aydır bu çizgi film i arıyorum sormadık akraba arkadaş koymadım ama yok artık forumlarda olmazsa çizgi film firmlarıyla irtibata geçicem Lütfen bişeyler hatırlayan bile yazsın ki ipucu olsun

• quote:

Sebastian ve Belle demeyin çünkü oda değil ilk gördüğümde benide heyecanladırdı ama değil
    ayrıca evet benim çizgi filmdeki köpeğe benzeyen yaratıkta beyazdı böyle uçuyordu bulutların üstünden falan sihirli diyarla gidiyolardı
    20 yaşındayım 6 aydır bu çizgi film i arıyorum sormadık akraba arkadaş koymadım ama yok artık forumlarda olmazsa çizgi film firmlarıyla irtibata geçicem Lütfen bişeyler hatırlayan bile yazsın ki ipucu olsun

Alıntıları Göster
    Mutlak Güç? Animeydi ama o.

• quote:

the neverending story mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gaming54

quote:

gaming54 beni o kadar mutlu ettinki anlatamam 6 aydır arıyorum artık hasta olucaktım Bende böyleşeyler takıntı yaratıyo ve sonunda sen işi bitirdin
    ne diyeyim sana ertem şener gibi bende senin her yerinden öpüyorum işte bu be çok sağol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gaming54

quote:

gaming54 beni o kadar mutlu ettinki anlatamam 6 aydır arıyorum artık hasta olucaktım Bende böyleşeyler takıntı yaratıyo ve sonunda sen işi bitirdin
    ne diyeyim sana ertem şener gibi bende senin her yerinden öpüyorum işte bu be çok sağol

:D:D yardımcı olabildiysem ne mutlu

• Öner kullanıcısına yanıt
    HUNTİK OLABİLİRMİ
  • element hunters diye birsey var o olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: c556343b1

element hunters diye birsey var o olabilirmi
    kime yazdın bunu?
  • Benim de küçükken (yaş 29) izlediğim bir çizgi film vardı internette bayağı aradım ama bulamadım doğrusu. Çizgi film ile ilgili hatırladığım tek şey; insanlar devasa robotları yönetiyordu kavga ediyorlardı vs yani insanlar o robotların içine giriyordu hangi hareketi yaparlarsa robotta aynı hareketi yapıyordu, robot darbe yediğinde insan da acı hissediyordu. Bir bölümde de robot kullanıcısı bir cihaza giriyordu ona elektrik(?) veriliyordu daha güçlü oluyordu tek hatırladığım bunlar. Acaba çizgi film hakkında bilgisi olan var mı?
  • TyGo~[TR] kullanıcısına yanıt
    Plawers sanshiro olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekara T kullanıcısına yanıt
    Yok bu değil orada robotlar devasa büyüklükteydi ama mantık aynı yine de teşekkür ederim :)
  • afedersin 14 yıl sonra cevap vermem ne kadar normal bilmiyorum ama o çizgidizinin adı GORMİTİ sanırsam hata o yani
  • 14 yıl sonra ne kadar işine yarar bilmiyorum ama bunları buldum:

Captain planet and the planeteers

Cille 

Master Raindrop

Oko ve Lele

Umarım yardım edebilmişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gormitiye benzeyen bir diziymiş bulan oldu mu

• Konuyu açalı 15 yil olmuş.

Nerdenbukup da yazdiniz buna anlamadım 😄😄

İlk mesajda sorduğum çizgi filmin ismi Captain Planet.

Bu cevabı çok önceden verdiler zaten.

• Yakari buraya soruyu yazarken çizgifilmin adını hatırladım. Kızılderili çocuk hayvanlarla konuşma yeteneği var. Siyah beyaz bir atı var. Kafasının üstünde kartal tüyü var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.