Şimdi Ara

eskiden gm olan birisinin itirafları ve invalid password sorunun aslı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: vipbilo

Aşağıdaki yazı knightonline forumundan aldım bugün yapılmış bir açıklama türkçeye çevirebilen bir arkadaş varsa çevirirse sevinirim...

http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=3082

KOL Players,

Please DO NOT send account information to either me or any of the forum moderators. We cannot help you with this. If you are having issues with the password reset you MUST use the form via the lost password function. All future posts regarding password reset will be locked. Thanks.

-Site Admin

Lütfen,hesap bilgilerinize bana ya da herhangi bir forum moderatörüne göndermeyiniz.Size yardımcı olamayacağız.Eğer şifre resetleme ile ilgili bir probleminiz varsa "Şifre Unutma" formumuzu kullanınız.Gelecek tüm şifre resetleme mailleriniz dikkate alınmayacaktır.Teşekkürler.

• şifre unutma formunu kullanıyoruz zaten ama bir şey vermiyor kafayı yicem önce ıd mail sörüyor sonra secret key diyor bu gizli cevap değilmi yazıyoruz ama bi bok gelmiyor gönderdimde demiyor.

evet gold üyeydim paypaldan yaptım ödememi ordan bir şeyler yapılabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

biliyoduk zaten ama ödemeleri paypaldan yaparsaniz bi bok yapamazlar

+111111111 paypal dan yapın
    şu eski gm in yazdıklarını zaten biliyorduk dostum o kadar mükemmel hile ancak admin ve arkadaşlarının yardımıyla yapılabilir.

• beyler şimdi bizim şifreler gelmicekmi yaf şifrenizi unutuysanız kısmını dolduruyorum gizli soruyo cevaplıyorum şifre gönderilmiştir diyor ama mail de bişey yok daha ne kadar bekleriz yoksa paralı üyemi olmamız gerekiyorrrrrrrrrrrrr???????????
  • 1. olarak pw ler mail adresinizin inbox bölümüne gelmior spawn filitresine yada junk maile baqın

2. si bu kredi kartlarınızı soyuyolar felan hikaye arkadaşlar ben bu oyuna okadar para yatırdım hiç bir şey olmadı we şu anda dahda güwenli çünkü paypal war arada içiniz ferah olsun paypal web in en güwenli sitelerinden biri olarak bilinir we eer paypal bi siteyle yada bir oyunla iş birlii yapıosa ben o siteye gözüm kapalı güwenirim bunu sakın unutmayın we paypal dan önce de hiç bişe olmadı çünkü zate kredi kart no larınız onların eline geçmior onlar gizli bilgidir we kimse bilmez o noları bilseydi oyun kapatılırdı bunu unutmayın ban lanan insanların ko yu kötülemeye çalışırken söledikleri palavralara inanmayınız kospun nasıl geldiini isterseniz size açıklarım ama o çoq daha uzun bir hikaye ama eskiden kosp bu kadar çıırından çıkmadan önce gm ler madem para werio lar bari kullansınlar dediler ama şu anda iş çıırından çıktı onun yüzünden yasak ...

we ben invalid password dien charımı geri aldım

gm lerin kosp a werdiimiz paraya ihtiyacı olduunu pek sanmıorum çünkü onlar char ve item satarak zaten para kazanıolar bu da bence mantıklı bişey we o satdıkları charların bile banlandıını biliorum yani satdıkları charlar edit charlar yani genelde 10k felan hp leri oluor onlara vampiric atıp ss çektiinizde gm e şikayet ederseniz ban yiyebiliolar

• BIRÇOK KIŞI ALDI SIZINKILERDE GELIR
  • ya beyler şifreler geliyo sorun etmeyin ama benim sorunum daha büyük ben siteye login olupta yeni bir e-mail adresi vermedim ama yine de şifreyi rest lemişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve hangi e-mail e gönderdiler bilmiyorum
    bu arada şifreler junk mail (önemsiz posta) ya geliyorrrrrrrrr.
  • şu an siteyi açamıyorum açabilen varmı arkadaşlar lanet olsun hala şifremi alamadım ben
  • site acılmıyor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.