Şimdi Ara

eskiden içimizde ukte kalıp da alamadığımız telefonlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N73 ne çok sevmişim seni...
  • nokia 5800 xpress music
  • quote:

Orijinalden alıntı: Payidar16

N73 ne çok sevmişim seni...
    kamerası o döneme göre telefon için efsaneydi. kullanımı da bir o kadar yavaş ve hantal.

• Her şeye rağmen asil bir duruşu vardı diyebiliriz karizma seviyesi yüksekti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride Or Die

nokia 5800 xpress music
    iki kez kullanmıştım. ilkini satıp sonra bir daha almıştım. ilk dokunmatiğimsi ekranı olan akıllımsı telefonumdu.

• quote:

Her şeye rağmen asil bir duruşu vardı diyebiliriz karizma seviyesi yüksekti :D
    nokia n serisi cihazlar hepsi birbirinden güzeldi. hele n91 takıntım bunca yıl geçti hala bitmedi. ses performansı olarak şuanda bile en iyi ilk 5'te olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 2 Kasım 2019; 5:16:14 >
  • Hele o N97 modelinin ilk tanıtıldığı zamanlar o klavyenin çıkışı... Heyecan vericiydi :D
  • quote:

Hele o N97 modelinin ilk tanıtıldığı zamanlar o klavyenin çıkışı... Heyecan vericiydi :D
    çok karizmaydı hatta aşkı memnu da bihter onu kullanıyordu n97 için iPhone killer deniyordu ama iPhone'un yanından geçemezdi o ayrı

• Şimdi iPhone kullanıyoruz ancak Nokia'nın olduğu zamanlar daha bir güzeldi sanki... :/
  • quote:

Şimdi iPhone kullanıyoruz ancak Nokia'nın olduğu zamanlar daha bir güzeldi sanki... :/
    evet hem o yıllar daha güzeldi hem telefonlar pek bir fonksiyonu olmasa bile (arama+mp3+radyo ve kamera - her ne kadar kamera denebilirse) acayip heyecan uyandırıyordu. şimdi uzay mekiği gibi telefon yapsalar öyle pek bir coşku uyandırmayacak.

• Aynen öyle alıştık artık böyle şeylere ama o snake, bounce ve m.facebook'un verdiği tat hep aklımızda kalacak buna eminim
  • Nokia 5800, N97, iphone 3gs, 4s, 6s.. neyse ki şuan da 7 kullanıyorum:) imkan olsa 11 pro alırdım ama imkan yok ve şuan 7 yetiyor zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende ikisini de bir sanat eseri olarak gördüğüm zamanının çok ötesinde cihazlar olan motorola motozine Zn5 ve safir camdan imal edilmiş motorola E8 rokr kutularında sıfır yani hiç kullanılmamış olarak duruyor. koleksiyon cihazlar ilerde salona ışıklı bir stor yaptırıp birkaç bişey ile koymayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zahitfettahoglu

benim eski telefon koleksiyonum var, ve bunların %90'nından fazlası çalışıyor..
    eskiden içimizde ukte kalıp da alamadığımız telefonlar
    Takip edilemeyen cihaz diye fena satilir bunlar

• Nokia 8310-6610-N95
    Panasonic Gd55

• Xperia S, hala sempati beslerim o cihaza.
  • Cep telefonu uzun zaman boyunca kullanmadım. İlk kullandığım cep telefonu "samsung j2" 2017 de başladım cep telefonu kullanmaya. Kimse inanmacak ama gerçek :)
  • Sony ericsson hazel

• la olum samsung e 250 nin sesi yukseltiliyordu. bende muzik delisiyim tabi. hayrandim telefona varya. hende nokia 6600 vardı. tingir mingir dinlerdim ama o patlak ses veren e250 telefonu görünce ah ah derdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.