Şimdi Ara

Eskiden LoL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl önceydi bunlar. Asıl Irelia Xin Zhao veya Vladimir picklenen takımın %100 kazandığını düşündüğümüz zamanlar? Peki Evelynn'in 50 saniye full görünmezliğinin olduğunu ve görünmezlikten çıkınca ilk yaptığı atağın stunladığını
  • Cait alırdık karşımıza perma invisibily ile twitch gelir 2 vurur aklımız giderdi
  • shaco ile 15.dk baron alıyorduk
  • supportlar göz spelini alırdı ismini hatırlamıyorum şimdi turnuvalarda bile onu alırlardı oyun başlar başlamaz karşı takımın basesine atılırdı
  • Betadan beri oynayan biri olarak yazdıklarınızın çoğu yeni geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya bakınca forumun %80 i sezon 2 sezon 3 te başlamış ilginç
  • ne günlerdi be
    sorakayla penta atardık
  • jax

DODGE DODGE DODGE DODGE
  • fiora çıkmadan önce başlamıştım çok geç değil sanırım ama season 2'den beri oynuyorum ah bir de westteki hesap perma yemeyeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

bilinçsizce oynamak champları tanımamak daha güzel

Evet en güzel zamanlar ilk başladığın zamanlar oluyor. Tabi küfür işin içine girince hiç zevki kalmıyor.
  • Ben başladığımda Wukong yeni çıkmıştı ilk 2 ay bilinçsizce oynadım ve ip rp olayını anladığımda hesaptaki ipye bakmıştım.12 bin küsürdü wukong aldım direk sonrada 400 lüklerin hepsini topladım. O hesap perma yemeseydi ah ah

Edit: Düşünsenize bundan 2 yıl sonra Dh de konu açılıp Kha'Zix ten beri oynarım ne günlerdi diyenler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jesus -- 10 Eylül 2013; 8:49:14 >
  • GP geldi ben onu görünce başladım bütün lanelerde onunla oynadım zaten 2 server vardı west te ha bire gp mid gp mid derlerdi :D
    bir de o zaman ücretsiz rp çekiyorduk netherland banka seçiminde arka arkaya en fazla 3 kere günlerce yapmıştım bi ton rp olmuştu
    sonra parch geldi baktım benim rp ler hala duruyor harca harca bitmedi ve bir gün yeni bir patch herolarımın yarısı yok ve rp lerde gitmiş :((( keşke o günler olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

oha lan ne zamandır over 9000 görmüyoruz güzel bi epsiriydi oda

Oyuna bağlanmak için bir saat bekleyip sonra yanlış şifre veya bağlanılamadı demesi vardı.
  • O eski mi ya? Siz yine yenisiniz o zaman. Own3d sezon 3'ün başlarında falan kapandı. Daha öncesinde eski Summoners Rift var, EU serverlerinin tek server olduğu dönemler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kanfurlupos

Ben başladıgım sıra evelynn stun atıyodu görünmezlik + E ile . Wukong felan gelmişti güzeldi o zamanlar

Wukong geldignde eve stun atmiyordu

• Hallowen temali rift i geri getirseler keske

• Eski Jax'ın skillerini,eski Evelynn'i , FoN'u hatırlayan kaç kişi var

• ben en çok şu udyr itemini merak ediyorum
  • Oyunun zevkli olduğu zamanlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.