Bu diyeceğim filmi uzun zamandır arıyorum bi türlü bulamadım, filmde özel yetenekleri olan çocuklar vardı, ateşi kontrol edebilen bi tanede kız vardı yeteneğini kullanmak istemiyodu ama en sonda kullanıyodu falan bunları hatırlıyorum birde cam parçalarını hareket ettiriyolardı birilerine zarar mı ne veriyolardı öyle bişey, hatırladığım bunlar var yardımcı olan adamın dibidir artık bulayım şu filmi.........
film değildi o telekritik diye bir programdı.
hayır hayır film yada diziydi, program falan değildi ondan eminim filmle ilgili bi kaç şey daha hatırlıyorum ama onlar kesin değil, sanki özel yetenekleri olan ama kötüye kullanan çocuklar falanda vardı onlarla dığer ozel yeteneğı olanlar mı kapışıyodu yoksa hepsımı oyleydı tam hatırlamıyorum ama çok ıyı bı fılmdı
telekritiktede baktığı camı kıran çocuk falan vardı.bömyle ilginç ilginç şeyler çıkıyordu.yangın çıkaran çocukta vardı.izler sonrada korkardım
ben film tarzı hatırlıyorum programda gösterılmışte olabılır belkı ama sağ altta ısım yazıyodu his falan vardı galıba fılmın ıçınde ama hatırlamıyorum