mesela, potasium beckhir RedbullVodka HaDeS88 ermanTR egzantirig anime _ETUSCH_ tylor serseri guenen ShzophreniC Heretic nick tembeler squ@dron ShenLong pamukprenses PHI ZombieW tugay17 irish ZİW®O GRANİT 57.ALAY _eDDie_ gsakin wenon akaras aSSembLy hande_nev HuZuN_CiCeGi {PeGaSuS} Ufo Gören MasumKöylü B.S.S. metalnotdead pew eleny Gti Engerekli İnsan nachfülbar Pcbuilder Piêr Dé Sans eárendil mekanikzombi Endoplazmikredikulum jogo_bc altanns ærandir.Ruh BLUE DRAGON nicaleus ByMeto ikista çinporseleni teknode aslıyucel t.t iski unsal2003 KötÜ_Kedİ_ŞerafettiN şekeroğlan Cehennemden_Cennete ARCH@emu(UA1905) Roswell Embrio Aguney NakkaSss harun.dll _vanilin_ :::Banner::: DESTINY crema erdemlix içlernden biri benim gerçi
quote:Orijinalden alıntı: MinikYasEskiiiiciii..Alıntıları Göster Dedem var,ninem var.... Bıkmadınız mı?
quote:Orijinalden alıntı: WITCHERDedem var,ninem var.... Bıkmadınız mı?Alıntıları Göster bikaç tanesi var. böyle konu olunca anlamsız geliyor, eski derken ne kadar eski
quote:Orijinalden alıntı: glynis egzantirig _ETUSCH_ tylor PHI 57.ALAY (1881 imiş) akaras B.S.S. t.t iski Cehennemden_Cennete bu arkadaşlar buralardalar seç beğen al
quote:Orijinalden alıntı: greenhell bikaç tanesi var. böyle konu olunca anlamsız geliyor, eski derken ne kadar eski Sen o kadar eskisin ki adin listede bile yer almiyor mesela. Senden daha yeni.
quote:Orijinalden alıntı: the enemyiçlerinden biride benim gerçi Alıntıları Göster shen greenhell minikyas ve ben :D
quote:Orijinalden alıntı: metalnotdeadquote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: GoldPunchquote:Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online Alıntıları Göster Biz hep buradayız.