< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Eskilere Nostalji, Yeni Görenleri Şaşırtacak O Efsane Soru (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bu soru haberlere çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam
-
Doğrudur, metni itibariyle ilginç bir soru.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gecen seneki basımda da vardı bu. Başımın etini yemişti valla
-
Emrehan halici sorusu diil mi bu ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karekök YGS matematik soru bankasının sorusu. Eski de bir soru, bir zamanlar cok tartışılmıştı. Sonunda kitabin yazari mi cozdu, yoksa bir hoca mı cozdu bilmiyorum.
Yok ilk cikisindan bahsediyorum, zeka oyunlari yesil kitapta vardi bu, baski 2005 veya 2006 olması lazim. Daha eskisi var mıdır bilmem.
Zaten bu serinin 3 kitabına da bakarsanız şu problem yeni nesil vs hep buradan alinti
Rutin Olmayan Problemler soruus degil miydi
Belki kızları 6,6 ve 2 yaşlarındadır. En büyük kız 6 yaşındadır ve diğer 6 yaşındaki kızdan gün/ ay olarak daha büyüktür. Yine ortada en büyük kız var. Neden 8. En büyük kız yıl olarak büyük mü olmak zorunda?
Yazarken aklıma geldi. Hamilelik 9 ay, hamilelikten 3 ay sonra da yeni bir çocuk yapılmıyordur sanırım.
Anladım hocam dediğiniz doğru olabilir o zaman. Ben o kitabı bilmiyordum. Karekökte gördüm sadece bunu.
-
-
bunu yazan akılla tanışmak isterdim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X