Şimdi Ara

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Cevre Müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıralamam mf4 de 140 bin tercihde hep yeni acılan bölümleri yüksek yerleri yazıcam tek tutma ihtimali olan Anadolu Üniversitesi Cevre müh. onuda yazsammı kararsızım ben kendim istanbulda oturuyorum ama eskişehirliyim eğer tutarsa ailem eskişehire taşınır ve ailemin yanında kalırım belki 2. sınıfda eve cıkarbilirim bunlar önemli değil önemli olan bölüm.

Bölüm hakkında düşünceleriniz neler okuyanlar memlun ama kimse tavsiye etmiyo benim aklımda bide yatay geçiş var yarın üniversiteyi arıcam bölümler arası yatay geçiş olursa ilerde İnşaat a yada bilgisayara geçebilir miyim onu sorucam eğer varsa giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 16 Temmuz 2013; 0:30:48 >

• Hocam yatay geçiş düşünerek bölüm seçme derim.Bende daha önce Anadolu Çevre'yi bıraktım.Üstelik bölüme üçüncü olarak girmiştim.İsteyerek.Anadolu Çevre'yi bitirip iyi yerlerde çalışan mutlu olanlar var.Ama bana göre bir meslek değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 16 Temmuz 2013; 2:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmrxa

Hocam yatay geçiş düşünerek bölüm seçme derim.Bende daha önce Anadolu Çevre'yi bıraktım.Üstelik bölüme üçüncü olarak girmiştim.İsteyerek.Anadolu Çevre'yi bitirip iyi yerlerde çalışan mutlu olanlar var.Ama bana göre bir meslek değildi.

Size göre olmayan tarafı neydi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

quote:

Hocam yatay geçiş düşünerek bölüm seçme derim.Bende daha önce Anadolu Çevre'yi bıraktım.Üstelik bölüme üçüncü olarak girmiştim.İsteyerek.Anadolu Çevre'yi bitirip iyi yerlerde çalışan mutlu olanlar var.Ama bana göre bir meslek değildi.

Çalışma sahası bana uygun değildi.Ben özgürlüğüne düşkün bir insanım.Fabrika şartları bnaa göre değildi.Ayrıca İnşaat bölümü baya bir süredir aklımı çeliyordu.Zamanında idealist bir şekilde gitmiştim ama yaş aldıkça farklı alanları sevdiğimi anladım.

• quote:

quote:

quote:

Çalışma sahası bana uygun değildi.Ben özgürlüğüne düşkün bir insanım.Fabrika şartları bnaa göre değildi.Ayrıca İnşaat bölümü baya bir süredir aklımı çeliyordu.Zamanında idealist bir şekilde gitmiştim ama yaş aldıkça farklı alanları sevdiğimi anladım.

Hocam ne öneriyorsun seneye girmem sizcede mantıklımı bende inşaat mühendisliği istiyorum?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ne öneriyorsun seneye girmem sizcede mantıklımı bende inşaat mühendisliği istiyorum?

Bence 1 sene daha çalış hocam.İstersen Çevre Mühendisliği mezunları ile konuş sor biraz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.