Şimdi Ara

ESKİŞEHİR APART ve YURTLAR YARDIMM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
5
Favori
28.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • esogü cevresinde yasıyorum 1 yıldır, hic de karnım acıkıp sabahı falan zor etmedim
    ayrıca sessiz sakin, oh miss
    işin olunca tramvaya bin git carsıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

Ben de Bağlar'dan başka yerde yaşanmaz diyorum.

Bence ne aradığın ve ne bulduğunla alakalı yaşamaktan kasteddiğiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissEliotte

esogü cevresinde yasıyorum 1 yıldır, hic de karnım acıkıp sabahı falan zor etmedim
    ayrıca sessiz sakin, oh miss
    işin olunca tramvaya bin git carsıya

Ben bi genelleme yaptım, elbette başınıza böyle bir durum gelmemiş olabilir, ama gelince de kaçınılmaz olacaktır bahsettiğim durum. ESOGÜ çevresi zaten ormanlık alan en güvel mekanlardan biri. Ben gelip göremeyen ancak buralardan bilgi sahibi olmaya çalışan arkadaşlara hitaben yazdım ve yazdıklarımda da bir yanlışlık yoktur.
    Ayrıca memleketimin her yeri güzel gel yeterki.:)

• Merhaba arkadaşlar,
    Kalınacak güzel yerler varsa bilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  • a01011980 A kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz ilanlarınızı eklemek ve portföyünüzü arttırmak içinwww.apartdunyasi.com la tanışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir apartları kalitelidir.Bir eskişehirli olarak tavsiye ederim hiçbir sorun yaşamayacaksınız emin olun :)Hayırlı olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eniyi1234 -- 12 Haziran 2015; 9:28:39 >
  • 2015 yılı için tek kişilik ve iki kişilik apart fiyatları nedir?bilen varsa yazsın lütfen
  • Hortlatalım konuyu 2015 girişliler için cemaat vs vs yurdu olmayan kaliteli apart veya yurt önerisi olanları bekliyoruz
  • sanalcan2 S kullanıcısına yanıt
    Selam, yeni açılan bayan apartımıza bekleriz. Bağlar Kız Apart. Açık Öğretim binasının arkasında. Otel olarak inşa ettik fakat aparta çevirdik. Otel kalitesindedir. İşletmecisi Sevim hanım, 505 388 09 25.
     ESKİŞEHİR APART ve YURTLAR YARDIMM!!! ESKİŞEHİR APART ve YURTLAR YARDIMM!!! ESKİŞEHİR APART ve YURTLAR YARDIMM!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eskişehirin yerlisi olarak diyorum ki :Eskişehir de ulaşım hiç sıkıntılı değil taa uç mahallelere gitmessen her yerden ev tutabilirsin bence ev kalitesi fiyatı daha önemli üniversiteye gitmen dert değil.Arkadaşın da dediği gibi ogü de okuyanlar bile bağlarda oturuyolar ortam için.
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu güncelleyelim.

Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi ve merkezde bir çok öğrenci apartı ya da özel yurt bulunuyor. Yeni yapılan, devlete bağlı kyk yurtları ise biraz daha uzak bölgelerde bulunuyor.

2020 senesi itibariyle apart fiyatları 500 tl - 2000 tl arasında, kyk yurtları ve özel yurtların fiyatları ise 300 tl- 800 tl arasında değişiyor.

Apartın yeni olması, verdiği hizmetler, konumu, odadaki kişi sayısı gibi özelliklere her bütçeye ve isteğe uygun seçenekler oluyor.

Yurtlar daha ucuz ama buna paralel olarak yaşam kalitesi daha düşüktür. Mesela yurttaki bir odada 8 - 10 kişi birlikte kalıp, banyo ve tuvaleti ortak kullanabilirler. Apartlarda ise 1 - 2 veya 3 kişilik odalar vardır, banyosu, tuvaleti, mutfağı içindedir. Fiyat aralığı da buna göre değişir.

www.eskisehirapartlar.com adresinden Eskişehir'de bulunan öğrenci apartları ve kyk yurtları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

• Eskişehir erkek apart önerisi olan var mı?

• Eskisehir kazananlar kiralik 1+1 genis, espark yakininda baglarda dairem vardir. Burdan bir arkadasa ilandan daha uyguna yardimci olabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.