Herkese merhaba, 2015 model linea 1.3 multijet euro 5 aracımda rölantide titreme mevcut, direksiyon sağ ayna ve bazen sağ silecek bile titriyor, bir çok ustaya hatta kendi servisine bile gösterdim net bir cevap alamadım, bu sorunu sebep olan belli başlı etkenler motor takozları, enjektör değerleri, volant dişli balansı, egr manifolt temizliği, bu sorunları tüm ustalardan duydum netleştiren olmadı, bana net şundan dolayı diyebilecek, ya da en azından bilgili ve tecrübeli mantıklı usta lazım, böyle işini iyi yapan usta tavsiyesi olan var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eskişehir'de FİAT Multijetten anlayan usta tavsiyesi olan var mı

-
-
Usta öneremem de,motor kulaklarina baktirdinizmi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel servis motor kulakları sağlam bu titreşim normal dedi (sağ ayna, sağ silecek titriyor normal değil, cevap tatmin etmedi :) oradan ayrıldım), fiatın kendi servisine gittim bana motor kulakları, egr temizliği, enjektör sökülüp kontrol edilecek vs vs tüm etkenleri ekleyip 11 bin fatura çıkardı daha enjektörcünün fiyatı dahil değil, vesselam servis de yuvarlama şeyler söylüyor netleştiremiyor, hepsi değişecek sorun ortadan kalkacak ama hangisinden olduğunu bilemeyeceğim ve en az 11 bin cebimden çıkacak, sonra servis sorunu çözmüş olacak!
Aracı bilgisayara bağlasak enjektörlerde sorun olup olmadığı orada belli olur mu, yoksa illa sökülmesi mi lazım
Selamlar, sorunu çözebildiniz mi? bende de benzer bir sorun var.
ilk kalkışta ve gidişte sıkıntı yok ama bir süre yol yaptıktan sonra ışıkta veya duracağım yere varınca araba zangır zangır titriyor. direksiyon ve aynalar titremekte.
edit: motor çok sesli çalışıyor ve rölantide direksiyon, yan aynalar da titriyordu. motor takozu değişti arabanın konforu arttı resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdpliler34 -- 29 Haziran 2024; 20:9:56 >
Motor kulakları ve şanzıman alt takozu değişince araçtaki titreşim gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 16 Şubat 2025; 12:16:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X