Kız arkadaşımla bir yerlere gitmeyi planlıyoruz ama nereye gidebiliriz aracım var Eskişehir yakınlarıda olabilir... Cafe vs. olabilir ama dediğim gibi nezih ve güzel bir yer olması şartıyla
quote:Orijinalden alıntı: ekog çatak var bilirmisin oraya götür hocam bende eskişehirliyim ve sanırım sen kendi sevgilini oraya götürmezdin :)
Esparka git.Orda yiyin gezin sinemasına gitmeyin kötü kanatlıya gidin ordan oranın sinamasına gidin ordada oyun şeyleri var oynayın.Sonra çarşıya çıkın gezin orda ordan Kentparka foto çekinmeye gidin sonrada faceye koyun.
quote:Orijinalden alıntı: snopy.26 Esparka git.Orda yiyin gezin sinemasına gitmeyin kötü kanatlıya gidin ordan oranın sinamasına gidin ordada oyun şeyleri var oynayın.Sonra çarşıya çıkın gezin orda ordan Kentparka foto çekinmeye gidin sonrada faceye koyun. artık çok banal oldu böyle şeyler ya :) ama yinede tavsiyen için teşekkür ederim :)
quote:Orijinalden alıntı: kadirsevik quote:Orijinalden alıntı: ekog çatak var bilirmisin oraya götür hocam bende eskişehirliyim ve sanırım sen kendi sevgilini oraya götürmezdin :) biliyorum ya şaka olsun diye demiştim :)
quote:Orijinalden alıntı: ekog quote:Orijinalden alıntı: kadirsevik quote:Orijinalden alıntı: ekog çatak var bilirmisin oraya götür hocam bende eskişehirliyim ve sanırım sen kendi sevgilini oraya götürmezdin :) biliyorum ya şaka olsun diye demiştim :) seni gidi şakacı şey :)
quote:Orijinalden alıntı: coco76 222 içinde hoş mekanlar vardı diye hatırlıyorum.. açık hava kısmı da var. teşekkür ederim hocam başka seçeneği olanlar varsa onlarıda bekliyorum